ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα αρχή για τους «βυσσινί»

Για μία νέα αρχή στο επικοινωνιακό της κομμάτι, κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η ΕΝΠ:

«Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για τα επόμενα 5 χρόνια με την εταιρεία Intelligence Media, μια από τις σημαντικότερες Κυπριακές εταιρείες στον χώρο της Διαφήμισης, Εκδόσεων και Δημόσιων Σχέσεων.

Πιο συγκεκριμένα η Intelligence Media δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 και κάτω από την ομπρέλα της βρίσκονται το περιοδικό Vantage, o τουριστικός οδηγός Journey, η ιστοσελίδα www.vantagemag.com και άλλα έντυπα διαφόρων εταιριών.

Η συνεργασία ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα και η Intelligence Media αναλαμβάνει τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ του σωματείου. Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Intelligence Media κος Ζανέττος Λουκά ανέφερε: «Αντιλαμβανόμαστε πως καλούμαστε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και διάδοση αυτού του ιστορικού σωματείου. Θεωρώ πως με αυτή τη συνεργασία τόσο η Ένωση Νέων Παραλιμνίου όσο και η εταιρεία Intelligence Media μπήκαν σε μια νέα εποχή που έχουν ως κοινό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ένωση. Εγώ, μαζί με την εταιρεία μου, υποσχόμαστε να εκπροσωπήσουμε την Ε.Ν.Π με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και υποσχόμαστε σημαντικές βελτιωτικές αλλαγές στα επόμενα χρόνια».

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση