ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου: «Το πιο βασικό είναι να κρατήσουμε μακριά την Ομόνοια»

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Το μεγάλο παιχνίδι με την Ομόνοια είναι προ των πυλών για τη Δόξα. Στόχος της ομάδας του Λούκα Χατζηλούκα είναι η πρόκριση η οποία όμως για να έρθει θα πρέπει η ομάδα να παλέψει πολύ. Στο πλαίσιο αυτό ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Είναι καθοριστικός αγώνας καθώς με το σκορ του πρώτου αγώνα έχουμε ελπίδες για πρόκριση. Και με λίγη τύχη βλέποντας τις ομάδες που υπάρχουν στην κλήρωση μπορούμε να προχωρήσουμε»

Για το πως θα έρθει η πρόκριση: «Το πιο βασικό είναι να κρατήσουμε μακριά την Ομόνοια. Θα έρθει πιο ενθουσιασμένη και υποψιασμένη αλλά το άγχος θα βαραίνει τα δικά της πόδια»

Για το αν θα αγωνιστεί με βασικούς η Δόξα: «Είναι καθαρά θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Θα δει όλους τους παράγοντες για να αποφασίσει το ποιοι θα πάρουν θέση βασικού»

Για το αν το Μακάρειο είναι έτοιμο για τους φίλους της Ομόνοιας: «Το Μακάρειο μπορεί να φιλοξενήσει 4.500 χιλιάδες κόσμο σε ασφαλείς συνθήκες με όλες τις ανέσεις»

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα καθώς βρήκαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες τετ α τετ. Σίγουρα η Πάφος ανεβαίνει σαν ομάδα, όμως και η ισοπαλία μπορεί υπό κάποιες περιστάσεις να θεωρηθεί ως δίκαιο. Απομένει και ένα ακόμη παιχνίδι με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα»

Για τον Γκρέμσλ: «Είναι θέμα ημερών να επιστρέψει ο Γκρεμσλ. Η αποθεραπεία συνεχίζει ομαλά και σύντομα θα είναι πίσω. Θα είναι έτοιμος στα play off»

Για το γήπεδο της Δόξας: «Σε συνάντηση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας η Δόξα είχε θέσει το γήπεδο της στη διάθεση της πολιτείας με την προϋπόθεση να επενδύσει 1.7 εκατ. για να δημιουργηθεί νέα κερκίδα και κάποιες άλλες αλλαγές ώστε να πληρεί τα κριτήρια της ΚΟΠ για την Α’ κατηγορία. Από εκεί και πέρα στο γήπεδο θα μπορούν να αγωνιστούν ομάδες Α, Β και Γ κατηγορίας. Ουσιαστικά ο Εθνικός Άσιας και ο Διγενής. Από πλευράς μας έχουν κλείσει όλες οι προϋποθέσεις, υπάρχουν όλες οι μελέτες και είναι έτοιμα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσουμε στον ΚΟΑ όλο το πακέτο των εγγράφων για να εγκριθεί το κονδύλι, τυπικά καθώς ήδη υπάρχει δέσμευση από την πολιτεία, και περί το Μάιο θα προκηρυχθεί το έργο και τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν οι εργασίες και το 2019 θα μπορούμε να αγωνιστούμε εκεί»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X