ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου: «Και νίκη με την Πάφο και πρόκριση με την Ομόνοια»

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Σπουδαία νίκη για την Δόξα στο χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα έκανε το πρώτο βήμα για μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Ομόνοια, χωρίς να σημαίνει πως έχουν κριθεί τα πάντα. Στο πλαίσιο αυτό ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Θα παλέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση μιας και η Ομόνοια χρειάζεται νίκη με δυο τέρματα»

Για την ευστοχία: «Στις 7 τελικές πετύχαμε 3 τέρματα και είναι ευχάριστο. Θυμίζει τη Δόξα του πρώτου γύρου και είναι σημαντικό πως βλέπουμε και νεαρά παιδιά να παίζουν»

Για τον επαναληπτικό: «Η Ομόνοια θα έρθει πολύ πιο έτοιμη και προετοιμασμένη. Αλλά και η Δόξα είχε τέσσερις απουσίες»

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Ο λόγος που προστατεύθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν το παιχνίδι της Πάφου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από την Πάφο και μετά θα προσπαθήσουμε για βαθμολογικό κέρδος από την Ομόνοια. Πρέπει να ανοίξουμε την ψαλίδα»

Για το πως βλέπει η Δόξα το κύπελλο: «Η ιστορία μας το δείχνει. Στα τελευταία χρόνια έχουμε φθάσει και στους 4 του κυπέλλου και δίνουμε μεγάλη έμφαση στον θεσμό»

Για το αν θα προφυλαχθούν παίκτες με την Πάφο ενόψει του επαναληπτικού: «Είναι δυο ξεχωριστά παιχνίδια. Θέλουμε και τη νίκη με την Πάφο και την πρόκριση με την Ομόνοια»

Για τα προσφυγικά σωματεία: «Πολλά προσφυγικά σωματεία έχουν κλείσει. Γίνεται προσπάθεια για να ανεβούν τα προσφυγικά σωματεία τα οποία υπάρχουν για ένα και μοναδικό σκοπό, να κρατήσουν ζωντανό το όνομα του χωριού ή της πόλης μας. Άρα οι αρχές πρέπει να έρθουν πιο κοντά»

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X