ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Θα χτυπάμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου»

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Δόξας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα πλέι οφ: «Είχαμε δηλώσει από την αρχή ότι θα αγωνιστούμε στα πλέι οφ για να κρατήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν θα διαλέγουμε παιχνίδια. Θα είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί προς όλες τις ομάδες. Πάρα πολλοί άφηναν υπονοούμενα για αυτό το σωματείο. Εμείς δεν έχουμε εμπλακεί σε κανένα φάκελο».

Για τον αυριανό επαναληπτικό με την Πάφο: «Είναι ένας αγώνας όπως τους άλλους. Πάμε για τη νίκη, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση για αυτό θα πάμε για να χτυπήσουμε το παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πέραν των Ασαμόα, Μουχτάρης και Κιφουετί, οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Χατζηλούκα».

Για τον θάνατο του Κουτσοκούμνη: «Τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη τον έχω ζήσει τέσσερα χρόνια. Όταν χάσουμε κάποιον μπορούμε να εκτιμήσουμε το έργο και τις δυνατότητες του. Ήταν ένα κόσμημα για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δούλευε νυχθημερόν για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τα έργα του είναι εκεί. Είναι ξεκάθαρο ότι επί προεδρίας του το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει αναβαθμιστεί».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X