ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο»

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Η Δόξα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν και όπως φαίνεται και στην βαθμολογία η Δόξα μπορεί να παλέψει ακόμη και για εξάδα. Στο πλαίσιο αυτό ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργος Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε στην έδρα μας να έχουμε βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ανόρθωση. Η Ανόρθωση έρχεται και λαβωμένη από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Όμως αν η Δόξα παρουσιαστεί όπως πρέπει και είναι αποτελεσματική μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο»

Για το αν αλλάζει ο στόχος και πλέον η Δόξα βλέπει εξάδα: «Δεν αποπροσανατολιζόμαστε από την βασική στόχευση που είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Για να βρεθεί μια ομάδα του βελινικούς της Δόξας να μπει στην εξάδα θα πρέπει να πάρει αποτελέσματα σε μεγάλα παιχνίδια. Αν και εφόσον εξασφαλιστεί η παραμονή γρήγορα και έρθει η εξάδα είναι καλοδεχούμενη, όμως δεν αποπροσανατολιζόμαστε».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Σισοκό έχει ένα προσωπικό πρόβλημα και θα επιστρέψει αύριο από την χώρα του. Από εκεί και πέρα ο Λούκας Χατζηλούκας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του»

Για τον προγραμματισμό: «Δεν βιαζόμαστε. Η ομάδα θα κινηθεί για δυο ποδοσφαιριστές, ένα στο κέντρο της άμυνα και ένα στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X