ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου για γηπεδικό: «Ο στόχος είναι να αρχίσουν τα έργα μέσα στο 2018»

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Δόξας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον προγραμματισμό: «Κρατήθηκε ένας βασικός κορμός από την περσινή ομάδα. Συνεχίζουν περίπου 12 ποδοσφαιριστές. Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Αποκτήθηκαν τέσσερις παίκτες μέχρι τώρα και συνεχίζεται το σαφάρι για τον εντοπισμό των επόμενων στόχων. Δεν βλέπω να ξεπερνούμε τις 10 προσθήκες με κανένα τρόπο. Πρέπει να μείνουμε εντός των οικονομικών πλαισίων του προϋπολογισμού».

Για τους στόχους της Δόξας τη νέα χρονιά: «Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο έχοντας κατά νου ότι θα είναι 12 ομάδες. Θα υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός για το ποιες ομάδες θα κρατηθούν στην κατηγορία. Ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αν έρθει η εξάδα καλώς να ορίσει».

Για τον Μουχτάρη: «Είναι ποδοσφαιριστής της Δόξας και συνεχίζει να αποτελεί μια καλή επιλογή για την ομάδα. Πιστεύουμε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Για το γηπεδικό: «Έχουμε παραδώσει στον ΚΟΑ όλες τις απαιτούμενες μελέτες, οκτώ στο σύνολο. Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση για τη συμπληρωματική πολεοδομική άδεια γιατί ζητήσαμε κάποιες αλλαγές Θα είναι έτοιμη στο πρώτο 15ημερο του Ιούνη. Με βάση αυτό τον προγραμματισμό θέλουμε να πιστεύουμε ότι αρχές Ιουλίου θα είναι είμαστε έτοιμοι να προκηρύξουμε τις προφορές. Ο στόχος είναι να αρχίσουν τα έργα μέσα στο 2018. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι κάπου 3700 θέσεις. Νομίζω είναι ένα έργο που θα αναζωογονήσει όλη τη Δυτική περιοχή της Λευκωσίας»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X