ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Είμαστε υπέρ της κάρτας»

«Ήρθε ο Νελσίνιο και περιμένουμε την απάντηση του Σαντίκ», ανέφερε ο παράγοντας της Δόξας

Η Δόξα δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς έχασε από την Ανόρθωση με 1-0 στο Μακάρειο.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Νίκος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε για το παιχνίδι:

«Το ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν πιο δίκαιο, παρόλο που η Ανόρθωση μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε κάποιες φάσεις, όμως είχαμε και τις δικές μας ευκαιρίες. Η ομάδα δεν ήταν πλήρης, γιατί είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και όχι από το αποτέλεσμα. Ήταν καθαρό ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Για τον Χατζηβασίλη: «Είναι γνωστό ότι απείχε για τέσσερις εβδομάδες, αλλά τώρα νιώθει καλύτερα και νομίζω με την ΑΕΛ θα μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή».

Για Λουίς Κάρλος: «Χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο. Εξαρτάται, κάποια φορά και από την αντίδραση ενός ποδοσφαιριστή. Ξεκίνησε ατομική προπόνηση και ελπίζουμε να τον έχουμε με την ΑΕΛ, αλλά είναι πολύ δύσκολο».

Για την αποβολή του Χατζηλούκα: «Ήταν μία άδικη αποβολή. Δεν αποβάλεις τον προπονητή μιας ομάδας στις καθυστερήσεις ενός αγώνα. Ήταν καθαρά απόφαση του τέταρτου διαιτητή και θα πρέπει ο κ. Τσούκας τι ακριβώς έγινε εκεί».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Είμαστε κάθετα υπέρ και είναι καιρός να μπει μια τάξης στην κοινωνία μας και στο ποδόσφαιρο μας. Είμαι μία σειρά μέτρων που πήρε το κράτος και στόχος είναι να εντοπιστούν πρώτα οι ταραξίες και ακολούθως να αποκλειστούν από τα γήπεδα. Θέλουμε τις οικογένειες στα γήπεδα».

Για τον Νελσίνιο και τον Σαντίκ: «Έχει έρθει ο παίκτης, θα δοκιμαστεί και θα περάσει από ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει. Επίσης, αναμένουμε την απάντηση και ενός παλιού γνώριμου, του Σαντίκ».

Αν είναι αρνητική η απάντηση του Σαντίκ θα γίνει άλλη κίνηση στην επίθεση: «Γίνονται κι άλλες σκέψεις, αλλά έχουμε υποχρέωση να δώσουμε τον χρόνο που ζήτησε ο Σαντίκ»

 

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X