ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Είμαστε πλήρεις, όμως αφήνουμε ένα παράθυρο ανοικτό»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δόξας...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δόξας. Ο Νίκος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ κλήθηκε να απαντήσει για την ανακατασκευή του γηπέδου στην Περιστερώνα.

Για την προετοιμασία: «Προετοιμαζόμαστε αρκετά, έχουμε εντάξει νέους ποδοσφαιριστές και χρειάζεται ομοιογένεια. Καλωσορίζουμε ξανά και τον Παπαφώτη που επανήλθε, θεωρούμε πως μπορεί να βοηθήσει. Αναμένεται να αρχίσει το πρωτάθλημα, να δούμε τις πραγματικές ικανότητες της ομάδας. Ο προπονητής στα φιλικά χρησιμοποιεί δύο ενδεκάδες. Άρα για να έχεις συνολική εικόνα, πρέπει να δούμε την ομάδα σε ανταγωνιστικές συνθήκες».

Για την ποιότητα της ομάδας: «Νομίζω είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω από πλευράς ποιότητας από πέρσι. Χρειαζόταν αυτό γιατί φέτος θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Θέλαμε να κάνουμε αυτή την υπέρβαση, για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην πρώτη κατηγορία. Αυτό όμως θα φανεί στο γήπεδο».

Για τις μετεγγραφές: «Κατά την άποψη μου, οι τρεις γραμμές είναι συμπληρωμένες. Όμως είναι στην κρίση του προπονητή, ο οποίος αν το ζητήσει θα το δούμε ως συμβούλιο. Επιστρέφει και ο Ενινφούλ, οπότε είμαστε πλήρεις. Όμως αφήνουμε ένα παράθυρο ανοικτό».

Για τον στόχο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν: «Παραμονή, παραμονή, παραμονή. Δεν αλλάζει αυτό. Δεν ξέρουμε τι θα βρούμε μπροστά μας. Θα δούμε ομάδες πολύ δυνατές, φαίνεται πως και οι άλλες ομάδες κινούνται σε ποιοτικό επίπεδο».

Για την ανακατασκευή του γηπέδου στην Περιστερώνα: «Ταλαιπωρηθήκαμε με την πολεοδομική άδεια. Χάσαμε πέντε μήνες, πήραμε όμως την άδεια. Θέλω να πιστεύω πως εντός Αυγούστου ο ΚΟΑ θα εγκρίνει την ανακατασκευή του γηπέδου μας και τις προσφορές. Ελπίζουμε πως πριν το τέλος του 2018 θα γίνει αυτό».

Για τα φιλικά: «Αύριο αγωνιζόμαστε με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X