ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Δεν τίθεται θέμα Χατζηλούκα»

Δεν τα κατάφερε χθες η Δόξα, μιας και ηττήθηκε από τον Απόλλων στο Μακάρειο στάδιο με 2-0

Δεν τα κατάφερε χθες η Δόξα, μιας και ηττήθηκε από τον Απόλλων στο Μακάρειο στάδιο με 2-0. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα ήταν βελτιωμένη στο γήπεδο, όμως και πάλι για ακόμη μια αγωνιστική έμεινα μακριά από το σκοράρισμα και το βαθμολογικό κέρδος. Στο πλαίσιο αυτό ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία

Για την κοιλιά της ομάδας: «Σίγουρα υπάρχει μια κάμψη στην ομάδα. Φαίνεται στα αποτελέσματα και στην εικόνα που παρουσιάζουμε, με εξαίρεση τον ψεσινό αγώνα με τον Απόλλων καθώς αντιμετωπίσαμε τον Απόλλων ως μια ομάδα ίσος προς ίσος. Υπάρχουν εξηγήσεις για την κάμψη της ομάδας και αυτό είναι πως περίπου 13-14 ποδοσφαιριστές έχουν τραβήξει το κουπί και ήρθε η κόπωση, ενώ οι άλλες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και νωρίς, ενώ εμείς αργήσαμε»

Για το γεγονός πως αγνοεί τη νίκη εδώ και καιρό: «Για εμάς χαμένοι βαθμοί μπορούν να θεωρηθούν οι βαθμοί με τον Αλκή και τον Άρη. Τώρα για τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες δεν ήταν στους υπολογισμούς μας. Οι δυο αγώνες όμως με τον Άρη και την Αλκή κόστισαν. Ακολουθούν άλλοι τρεις με τον Εθνικό την Πάφο και την Ομόνοια από την οποία περιμένουμε περίπου 7 βαθμούς»

Για το γεγονός πως η Δόξα δεν σκοράρει: «Χάσαμε το καθαρό μυαλό στο σκοράρισμα. Χάσαμε την ψυχραιμία για το εύκολο τέρμα και ευελπιστούμε πως θα ανεβάσουμε ρυθμούς. Με λίγο περισσότερο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε βαθμολογικό όφελος»

Για τις σκέψεις του Χατζηλούκα: «Ο Χατζηλούκας έχει πει τις σκέψεις του στο διοικητικό συμβούλιο. Νιώθει πως έχει ωριμάσει η στιγμή για να αποσυρθεί από το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Εμείς τον θέλουμε αλλά αν αποφασίσει να αποσυρθεί είναι δική του απόφαση. Δεν τίθεται θέμα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν»

Για το κύπελλο: «Διεκδικούμε όλες τις πιθανότητες μας απέναντι σε μια φορμαρισμένη Ομόνοια για να περάσουμε στο επόμενο γύρο»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X