ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δόξα: Νέα ομάδα – Ίδια συνταγή

Το στοίχημα για τη Δόξα είναι να παρουσιάσει όσο καλή εικόνα παρουσίασε και πέρυσι

Εφραίμ Γεωργίου

Πρώτη και καλύτερη στις μεταγραφικές κινήσεις είναι η Δόξα στη φετινή χρονιά. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα ούτε λίγο, ούτε πολύ προχώρησε σε εφτά μεταγραφές. Αυτόματα κάτι τέτοιο σημαίνει πως η δουλειά του Χατζηλούκα αυξάνεται κατακόρυφα καθώς θα πρέπει να βάλει το στίγμα του και να προσδώσει ομοιογένεια στην ομάδα.

Πάντως το γεγονός πως απ’ τους εφτά ποδοσφαιριστές οι τρεις είναι Κύπριοι (Ευσταθίου, Χατζηβασίλης, Λοΐζου) δείχνει αρκετά για το πλάνο της Δόξας σε σχέση με τους Κύπριους. Θέλει μια καλή βάση από Κύπριους ποδοσφαιριστές και συνεχώς την ανανεώνει. Απ’ την άλλη αποκτήθηκες και οι Πατσέκο, Περέιρα, Φριμπόργκ και Φρέιρε οι οποίοι έρχονται να πλαισιώσουν την υπόλοιπη ομάδα.

Το στοίχημα για τον Χατζηλούκα είναι να καταφέρει και πάλι να κρατήσει την ομάδα στα ψηλά. Δεν είναι εύκολο, μιας και όλες οι ομάδες είναι ανεβασμένες (τουλάχιστον στο οικονομικό, με 1-2 εξαιρέσεις). Γι’ αυτό και η περίοδος της προετοιμασίας είναι η σημαντικότερη. Ο Χατζηλούκας και οι συνεργάτες του θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά με τους ποδοσφαιριστές στην Κυπερούντα, ώστε να έρθει το αναγκαίο πάντρεμα και η Δόξα να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

ΕΝΠ - Δόξα απόψε στις 19:00

ΕΝΠ - Δόξα απόψε στις 19:00

Οι νίκες που πέτυχαν την Κυριακή η Αλκή και ο Ερμής, προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αποψινή αναμέτρηση
24sports team
 |  ΔΟΞΑ
X