ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δόξα: Απολογίες και στήριξη σε Χατζηλούκα

Η ανακοίνωση της Δόξας μετά την χθεσινή βαριά ήττα από την Νέα Σαλαμίνα

Η Δόξα, μέσω, ανακοίνωσης της, απολογείται προς τους οπαδούς της ομάδας για την χθεσινή πολύ βαριά ήττα από την Νέα Σαλαμίνα με 2-6, ενώ παράλληλα εκφράζει την στήριξή της προς την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Σωματείου ΔΟΞΑ ΘΟΙ Κατωκοπιάς, απολογούνται στους φιλάθλους της Ομάδας μας για το χθεσινό αποτέλεσμα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Ταυτόχρονα, το Διοικητικό Συμβούλιο σημειώνει ότι η Ομάδα μας φέτος κάνει την καλύτερη της πορεία των τελευταίων 10 χρόνων, επιτυγχάνοντας να βρίσκεται στην 1η θέση του Β’ Ομίλου με 37 βαθμούς.

Χωρίς οποιαδήποτε πρόθεση δικαιολόγησης του χθεσινού αποτελέσματος, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η Ομάδα μας κλήθηκε να αντεπεξέλθει στο πιο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα απ’ όλες τις ομάδες, γιατί χρειάστηκε να αγωνιστεί δυο φόρες την εβδομάδα επί ένα συνεχόμενο μήνα, τόσο το θεσμό του κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος. Η κούραση από αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την απογοήτευση του αποκλεισμού από το θεσμό του κυπέλλου, συνέβαλαν, κατά την άποψη μας, στη χθεσινή βαριά ήττα, η οποία όμως δεν μειώνει με κανένα τρόπο τα επιτεύγματα της Ομάδας μας φέτος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την απόλυτη στήριξή του προς την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της Ομάδας και δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα να αμφισβητήσει την μέχρι σήμερα προσπάθειά τους αλλά και το στόχο διατήρησης της 1ης θέσης στο Β’ ομίλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

ΕΝΠ - Δόξα απόψε στις 19:00

ΕΝΠ - Δόξα απόψε στις 19:00

Οι νίκες που πέτυχαν την Κυριακή η Αλκή και ο Ερμής, προσδίδουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αποψινή αναμέτρηση
24sports team
 |  ΔΟΞΑ
X