ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δόξα: Ανυπομονησία για Κρίντσκι και όχι μόνο

Στην Δόξα επικρατεί αισιοδοξία και έχουν πολλές φιλοδοξίες απ' τον νεαρό

Εφραίμ Γεωργίου

Είναι γεγονός πως το να έρχεται ένας 20χρονος απ’ τις ακαδημίες της Μπάγερν στην Κύπρο δεν είναι συχνό φαινόμενο. Μάλιστα όταν συμβεί αυτό περιμένεις και πολλά απ’ τον ποδοσφαιριστή. Έτσι και στην Δόξα ξέρουν πως ο Μάριο Κρίντσκι είναι μια επιτυχία ή τουλάχιστον έχει το υπόβαθρο ώστε η συγκεκριμένη μεταγραφή να είναι μια τεράστια επιτυχία.

Ο 20χρονος Κροάτης έχει περάσει από όλες τις ομάδες μικρών ηλικιών της Μπάγερν Μονάχου. Εκεί έχει βάλει τις βάσεις για την υπόλοιπη του καριέρα και ψάχνει το επόμενο βήμα. Ο ίδιος ευελπιστεί πως η Δόξα θα αποτελέσει σταθμό για την καριέρα και θα τον βοηθήσει να κάνει το επόμενο βήμα.

Οι άνθρωποι του προσφυγικού σωματείου ξέρουν πως ο νεαρός μπορεί να αποδειχθεί λαχείο

Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να δουλέψει. Μάλιστα θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να προσαρμοστεί στις ανάγκες της νέας του ομάδας. Τα πάντα εξάλλου φαίνονται στο γήπεδο, και έστω και αν το βιογραφικό του νεαρού είναι βαρύ για την ηλικία, το γήπεδο είναι καθρέφτης και εκεί θα κριθεί.

Σίγουρα αισιοδοξία και φιλοδοξίες υπάρχουν και απ’ τον νεαρό αλλά και απ’ τη Δόξα. Οι άνθρωποι του προσφυγικού σωματείου ξέρουν πως ο νεαρός μπορεί να αποδειχθεί λαχείο στην επιθετική γραμμή και θεωρούν πως ο Κροάτης έχει όλα όσα χρειάζονται για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Από εκεί και πέρα ο προγραμματισμός συνεχίζεται. Ο Λούκας Χατζηλούκας εξετάζει αρκετούς ποδοσφαιριστές, και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο κεφάλαιο του κεντρικού αμυντικού, αλλά και στου μέσου που ψάχνει η ομάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X