ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σεβόμαστε τον ΑΠΟΕΛ»

Η Δόξα κληρώθηκε με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ο πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95, το μέλος της διοίκησης, Νίκος Κωνσταντίνου:

«Παρουσιάζουμε αυτό το παράξενο φαινόμενο σαν ομάδα την φετινή περίοδο. Από την μία να κινδυνεύουμε με διαβάθμιση και από την άλλη να είμαστε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πρώτη προτεραιότητα είναι η παραμονή. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Η παραμονή στην κατηγορία, χωρίς να υποτιμούμε το θεσμό του κυπέλλου όμως».

Για την μάχη της παραμονής: «Αν εξαιρέσουμε τα ατυχές αποτέλεσμα με τον Εθνικό και την Σαλαμίνα, η ομάδα έδειξε να μπορεί να πετύχει τον στόχο της. Έχουμε τα παιχνίδια με τον Άρη και την Καρμιώτισσα. Και λέω αυτές τις ομάδες, γιατί είναι οι ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά σε εμάς. Απομένουν 15 βαθμούς, που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στην βαθμολογία. Άρα, υπάρχει δρόμος ακόμη και ελπίζουμε σε παραμονή».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός από τον Σάντσες, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του προπονητή μας».

Για τους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ: «Αν θυμάμαι καλά, το ίδιο σκηνικό είχε γίνει και πριν τρία χρόνια. Παίξαμε με τον ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά και τα παιχνίδια είχαν ενδιαφέρον. Θυμάμαι στο πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με 1-1. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε και φέτος. Η Δόξα θα τιμήσει τον θεσμό του κυπέλλου. Σεβόμαστε τον ΑΠΟΕΛ και θα παλέψουμε τους αγώνες. Ο πρωταρχικός μας στόχος όμως είναι η παραμονή στην κατηγορία».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση