ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τριάρα ελπίδας

Μια ψυχωμένη Δόξα κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ από το 2ο λεπτό του αγώνα, ενώ στο 44’ διπλασίασε τα τέρματα της και δίκαια πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 47’ με τον Γκόμες. Δίκαια και καθαρή νίκη για τη Δόξα, ενώ η τριάρα αυτή δίνει καλές και βάσιμες πλέον ελπίδες για παραμονή.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγώνα. Μόλις στα 17 δευτερόλεπτα η Καρμιώτισσα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Μπάρμπαρο πέρασε έξω. Η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση και μάλιστα ήρθε και το γκολ. Έγινε η κούρσα από τον Παουλίνιο μπήκε στην περιοχή, έγινε το μπέρδεμα και από κοντά ο Φοφανά έγραψε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Μπάρμπαρο μπήκε στην περιοχή της Δόξας από πλάγια, έκανε το σουτ, με τον Χατζηφραγκίσκου να διώχνει την μπάλα. Στο 4’ όμως η Δόξα έχασε νέα ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ ο Παουλίνιο μόνος έκανε το σουτ από πολύ κοντά, όμως έστειλε την μπάλα έξω. Η απάντηση της Καρμιώτισσας ήρθε στο 5’ όταν και πάλι ο Χατζηφραγκίσκου έσωσε. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Χαρακτηριστικό πως η επόμενη φάση καταγράφηκε στο 16’, όταν ο Μπραούλιο έκανε την προβολή, όμως ο Λοκόμπε έβαλε το πόδι και σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς το τέρμα. Στο 23’ ο Μπραούλιο βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για σουτ, το έκανε και η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το δοκάρι του Ντραγκόγεβιτς. Δυο λεπτά αργότερα ο Γκόμες από πολύ μακριά έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα όμως να σταματά στο δοκάρι της Καρμιώτισσας. Η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου και δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ. Στο 33’ όμως η Καρμιώτισσα κέρδισε το φάουλ σε εξαιρετική θέση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάρμπαρο, όμως η μπάλα σταμάτησε στο τοίχος και έφυγε σε κόρνερ. Στο 35’ η Καρμιώτισσα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από κεφαλιά του Όρντος, ο Ενινφούλ κατάφερε να διώξει πριν το τέρμα. Δυο λεπτά αργότερα ο Σεράν Πόλο έπιασε τη κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ντραγκόγεβιτς. Στο 41’ ο Φοφανά έκανε το σπριντ, μπήκε στην περιοχή , έδωσε στον Κορομινάς ο οποίος όμως έκανε κακό σουτ και η μπάλα έφυγε έξω. Στο 44’ όμως ο Κορομινάς μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ, κέρδισε τον Ντραγκόγεβιτς και έγραψε το 2-0. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτο ημιχρόνου.

B’ ημίχρονο

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο η Δόξα. Μόλις στην πρώτη της φάση στο 47’ οι Γκόμες και Κορομινάς συνεργάστηκαν άψογα, με τον πρώτο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα και το σκορ να γίνεται 3-0. Στο 51’ ο Γκόμες εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ και ο Σεράν Πόλο έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, όμως ο Ντραγκόγεβιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Όρντος βγήκε μόνος απέναντι από τον Χατζηφραγκίσκου, έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, όμως ο Παουλίνιο ήρθε για να διώξει σε κόρνερ. Στο 60’ ο Ρεδόνδο έψαξε το τέρμα, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντραγκόγεβιτς. Ο ρυθμός είχε πραγματικά πέσει και η Δόξα κρατούσε εύκολα το 3-0. Επόμενη φάση καταγράφηκε στο 76’ έπειτα από κακή έξοδο του Χατζηφραγκίσκου, με τη μπάλα να φθάνει στον Αντάμοβιτς που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε έξω. Ο χρόνος περνούσε και η Δόξα ήταν ολοένα και πιο κοντά στο τρίποντο. Μάλιστα αν μια ομάδα θα μπορούσε να πετύχει τέρμα, αυτή ήταν η Δόξα. Η Καρμιώτισσα πάλευε αλλά της έλειπαν πολλά. Δεν είχε τελική πάσα, ενώ έλειψαν και οι ατομικές ενέργειες. Στο 90’ ήρθε η τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Πάντος έκανε ένα σουτ, όμως η μπάλα έφυγε έξω. Έτσι η Δόξα κατάφερε να πάρει τη τεράστια νίκη.

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη της Δόξας, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν η «μοναδική» ομάδα στο γήπεδο. Έκανε όλα όσα έπρεπε και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο. Μάλιστα η νίκη αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί και ως νίκη 6 βαθμών.

Ενδεκάδες:

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Σεράν, Λοενάρντο, Ρεδόνδο, Ενινφούλ, Ρούντι, Γκόμες, Κορομίνας, Φοφανά, Μπραούλιο

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας, Ταραλίδης, Λοκόμπε, Γουίλερ, Αρότσα, Μπάρμπαρο, Αντάμοβιτς, Σταύρου, Πόλιανετς, Όρντος

 

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση