ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στημένη η διαιτησία»

Ο -υπό παραίτηση- πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Άρη, εξαπολύοντας πυρά κατά του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

«Μετά τα χθεσινά γεγονότα δεν μου  έγινε άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ για να αναλάβει κάποιος άλλος τη Δόξα. Το ποτήρι ξεχείλισε, πρέπει να κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Το ποδόσφαιρο  πρέπει να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους. Έχω αναφερθεί στον κύριο Κουτσοκούμνη. Αρνήθηκε να μας δώσει τη δόση που του ζητήσαμε, αρνήθηκε πληρώσει αυτά που υποσχέθηκε.

Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους παίκτες μας. Είδαμε μια σφαγιαστική διαιτησία εναντίον της ομάδας μας. Εγώ είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν είδα τόσο στημένη διαιτησία όπως χτες. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Να πω για την κόκκινη κάρτα; Να πω για το 3ο γκολ που γελάει  όλη η Κύπρος; Για όνομα του Θεού.»

Για την επόμενη μέρα:

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ταυτόχρονα θα πάρουμε και κάποιες αποφάσεις για να προστατέψουμε την ομάδα. Είμαστε πολεμιστές, να είστε σίγουροι ότι η Δόξα θα είναι εκεί. »

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση