ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόλλησαν στο μηδέν

Σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα για τις δύο ομάδες η Δόξα εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Αναγέννηση αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Το αποτέλεσμα ίσως να ευνοεί λίγο περισσότερο την Δόξα που κράτησε την απόσταση των 6 βαθμών από την Αναγέννηση.

Λίγα πράγματα

Το πρώτο ημίχρονο δεν μας χάρισε κάτι σπουδαίο αφού οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Η Αναγέννηση ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα και έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη εστία ωστόσο υστερούσε στην τελική πάσα. Η Δόξα στο μισάωρο ισορρόπησε αλλά δεν κατάφερα να φτάσει σε γκολ λόγω της κακής τελικής πάσας. Συγκεκριμένα ο Εντμάρ και ο Δημητρίου σε δύο περιπτώσεις δεν έδωσαν σωστή πάσα αν και ανενόχλητοι μέσα στην περιοχή. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ένα πλήρως αντιπροσωπευτικό για την εικόνα του αγώνα 0-0.

Λίγες φάσεις κόλλησαν στο μηδέν

Το δεύτερο ημίχρονο είχε και αυτό λίγες φάσεις με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να φτάσουν στο γκολ. Στο 48’ ο Κένιτι μετά από πάσα του Εντμάρ αν και σε πολύ καλή θέση αστόχησε. Ένα λεπτό αργότερα ο Γουέσλεμ από κοντά αν και έκανε το κοντρόλ το σουτ που έπιασε στην περιοχή ήταν άστοχο. Στο 57’ ο Μπριτζίτο έκανε καλό σουτ αλλά ο Νέγκρι ήταν έτοιμος και απέκρουσε. Στο 63’ ήταν σειρά του Θεράποντως να αποκρούσει αλλά ο Νέγκρι ήταν ξανά έτοιμος και έδιωξε. Στο 83’ ο Τιάγκο Γκόμες έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Αναγέννησης αλλά ολιγώρησε χαραμίζοντας καλή ευκαιρία για την Δόξα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα με τις δύο ομάδες να κολλούν στο μηδέν.

Εντεκάδες:

Δόξα: Νέγκρι, Δημητρίου, Ρούντι, Ρεδόνδο, Κένιτι (55' Φοφανά), Εντμάρ (65' Γκόμες), Κορομινάς, Λεονάρντο, Σεράν Πόλο, Πουτζιουρής, Γκουλόν(86' Κάστρο)

Αναγέννηση: Μάστρου, Ευθυμίου, Αναστασίου, Ντιαλό, Βλασόπουλος (46' Νατσιόπουλος), Γ. Χριστοδούλου, Θεράπωντος (80' Κάλεζιτς), Φωτίου, Μπριτζίτο, Γουέσλεμ, Φουρτάδο(91' Κολάνης)

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση