ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ενδιαφέρει πολύ ο Λάτσι»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου έκανε δηλώσεις στο Σούπερ ΣΠΟΡ ΦΜ και μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του ενώ παραδέχθηκε το ενδιαφέρον της Δόξας για τον Λάτσι του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Θα δείτε μια τελείως διαφορετική Δόξα. Οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν συνεχώς και είμαστε πολύ κοντά να ολοκληρώσουμε άλλες δυο μεταγραφές μετά τους Γκουλόν και Κορομινάς» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε 7-8 βαθμούς από τις ομάδες που θέλουν εξάδα. Οι αποστάσει δεν λένε πολλά. Αν κάνεις δυο συνεχόμενες νίκες αλλάζουν τα δεδομένα»

Για την αδυναμία στο σκοράρισμα:

«Μας προβλημάτιζε η αδυναμία στο σκοράρισμα αλλά στα τελευταία παιχνίδια βρήκαμε δίκτυα».

Για την κατάσταση των Γκουλόν και Κορομινάς:

«Είναι εξαιρετική η κατάσταση και των δυο, ο Γκουλόν προπονείται εδώ και δυο μήνες μαζί μας, ενώ ο τα τεστ του Κορομινάς είναι επίσης πολύ καλά. Θα υπογράψει σήμερα ο Γκουλόν».

Για τον προπονητή Κάρλος Κορμπεράν:

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής όπως καλός προπονητής είναι και ο Λούκας Χατζηλούκας. Μια αλλαγή αλλάζει την ψυχολογία. Μου θυμίζει πολύ τον Χατζηλούκα, δουλεύει πολύ, το ψάχνει για ποδοσφαιριστές. Είναι εργατικός και φιλόδοξος».

Για ενδιαφέρον για τον Λάτσι:

«Όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές μας ενδιαφέρουν, ο Λάτσι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μας ενδιαφέρει σοβαρά. Θα πάρουμε ένα παίκτη μέσο και ακόμα έναν επιθετικό. Έφυγε ο Περάλτα και θα διαγράψουμε και τον Μάρκες».

Για τους Παγές και Γκόμες που ήταν τραυματίες:

«Άρχισαν χθές στις προπονήσεις και οι δυο τους, είναι έτοιμος και ο Ρεδόντο».

Η Δόξα η οποία συμμετέχει και στο Κύπελλο:

«Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και αν έρθει κάτι καλό στο Κύπελλο θα το δούμε»

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X