ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Α(χ) τα μάτια μας

Η Δόξα αγωνιζόταν στο Μακάρειο απέναντι στον Εθνικό Άχνας σε ένα αγώνα πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά οι ομάδες στα ενενήντα λεπτά αγώνα δεν μας χάρισαν απολύτως τίποτα και έτσι έμειναν στον άγονο 0-0. Ο MVP της αναμέτρησης ήταν ο Πρόσιεκ που όταν χρειάστηκε έσωσε σωτήρια την ομάδα της Άχνας.

Καλός ρυθμός λίγες φάσεις

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες αν και έδειχναν διάθεση να επιτεθούν και να φτάσουν στο γκολ αυτό δεν έγινε εφικτό αφού γίνονταν πολλές λανθασμένες πάσες στον χώρο του κέντρου. Σε ένα δυνατό παιχνίδι οι δύο ομάδες βρήκαν ελάχιστες ευκαιρίες που τελικά δεν αξιοποίησαν. Αρχικά στο 9’ ο Περάλτα μετά από κεφαλιά ανάγκασε τον Πρόσιεκ σε δύσκολη επέμβαση. Η επόμενη φάση ήρθε μόλις στο 40’ όταν ο Κατσαράβα μπήκε ωραία στην περιοχή έκανε την προσποίηση και έπιασε το σουτ το οποίο όμως κόντραρε στα σώματα και έφυγε κόρνερ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν διπλή και ήταν για την Δόξα. Συγκεκριμένα στο 45’ πρώτα ο Περάλτα και έπειτα ο Πουτζιουρής ανάγκασαν το Πρόσιεκ σε δύο πολύ καλές επεμβάσεις στα σουτ που επιχείρησαν. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το άγονο 0-0.

Πόνεσαν τα μάτια μας

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο ρυθμός του αγώνα ήταν το ίδιο έντονος οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η Δόξα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε δύο καλές φάσεις με ισάριθμα σουτ του Γκόμες όμως ο Πρόσιεκ έδιωξε και τα δύο σε κόρνερ. Ακολούθως ο αγώνα δεν είχε να μας δώσει απολύτως τίποτα αφού οι δύο ομάδες έκαναν πολλές λανθασμένες πάσες και τους έλειπε η τελική πάσα. Στο τελευταίο λεπτό ο Κιπιάνι έχασε σπουδαία φάση όταν το σουτ του αποκρούστηκε από τον Νέγκρι. Έτσι ο αγώνας έληξε στο 0-0 χωρίς να μας έχει χαρίσει ένα γκολ και είναι βέβαιο ότι σύντομα θα τον ξεχάσουμε.

Οι εντεκάδες:

Δόξα (Λ.Χατζηλούκας): Νέγκρι, Δημητρίου, Ρούντι, Ρεδόνδο, Γκόμες, Περάλτα, Εντμάρ, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενιφούλ, Πουτζιουρής (63' Παουλίνιο)

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Πρόσιεκ, Γκρατσουνοφ, Στοίτσεφ, Κυπριανού, Ενέσκου (79' Αρέστη), Αράμπαλ, Χατζηβασίλης (71' Κιπιάνι), Ζελάγια, Ιλουρίτζε (92' Πογιατζής), Κατσάβα

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση