ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα μπορούσε να μείνει με δέκα»

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών μετά τον αγώνα μεταξύ της Αναγέννησης και της Δόξας. Ο Αδάμος Αδάμου δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονα του για την διαιτησία αφού κατά την άποψή του η Δόξα μπορούσε να δεχτεί την κόκκινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά:

Ματθέος Πισίας:

«Βρήκαμε τις δυνάμεις και κερδίσαμε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδια. Η νίκη είναι σημαντική και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο».

Αδάμος Αδάμου:

«Είναι τραγικό, θέλαμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος, είχαμε την ευκαιρία να μπούμε μπροστά στο σκορ και δεν τα καταφέραμε. Κάποιες λεπτομέρειες κρίνουν την έκβαση του αγώνα. Νομίζω η Δόξα μπορούσε να μείνει με 10 παίκτες,. Η Δόξα πέτυχε γκολ στην πρώτη της φάση στον αγώνα. Είχαμε ευκαιρία μετά να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε και μετά κινδυνεύαμε. Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση, πρέπει να μείνουμε στο κόλπο της παραμονής. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα για εμένα θα ήταν τουλάχιστον να μην χάσουμε. Απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο ήταν ένα παιχνίδι με ρυθμό και δυστυχώς κατάφερε η Δόξα να σκοράρει. Πρέπει να έχουμε κουράγιο για την συνέχεια και να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς για να είμαστε στο κόλπο της παραμονής. Καλή συνέχεια στο συνάδελφο».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X