ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κωνσταντίνου: «Συνεχίζει κανονικά στην ομάδα ο Σαντίκ»

Παρά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος παραμένει στη Δόξα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» και στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου, αναφέρωντας πως ο Σαντίκ παραμένει στην ομάδα της Κατοκωπιάς, όπως επίσης και για άλλα μεταγραφικά νέα της ομάδας του Λούκα Χατζηλούκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Δόξας:

Για τον Σαντίκ: «Το θέμα θεωρείται λήξαν, ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει στη Δόξα μέχρι το Μάη. Παρόλο που υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού, δήλωσε ο ίδιος πως θέλει να παραμείνει. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

Για την θέση που βρίσκεται η ομάδα: «Είχαμε κάποια κάμψη σε σύγκριση με το πώς ξεκινήσαμε, όμως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο, στόχος σε κάθε παιχνίδι το τρίποντο».

Για τον Ενινφούλ: «Αναμένεται εντός των ημερών να ενταχθεί στην ομάδα».

Για τον Μηνά Αντωνίου: «Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά, είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Δεν μπορούμε να έχουμε άλλες κινήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Ενινφούλ».

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Έχουμε διανύσει σχεδόν το 50% των αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Πιστεύω θα υπάρξουν πολλές ακόμη ανατροπές. Στόχος να ξεφύγουμε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για τις απουσίες στο επόμενο παιχνίδι: «Οι Στέφανος Μουχτάρης και Τίνγκου θα είναι εκτός του αγώνα με την Ένωση».

 

 

 

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X