ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προσθέτει εμπειρία με Μουλόπουλο

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Ο σχεδιασμός στον Άρη συνεχίζεται και το επόμενο όνομα στη λίστα είναι ο Θανάσης Μουλόπουλος που πρέπει να θεωρείται παίκτης της «ελαφριάς ταξιαρχίας». Θα ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας.

Παίκτες από γνώριμο περιβάλλον θέλουν να παίρνουν στον Άρη και μετά τους γνώριμους από Κύπρο Νουρεντινόσκι, Πόλιανετς και Μαμμίδη ήρθε η σειρά μιας λύσης από Ελλάδα και αφορά στον Θανάση Μουλόπουλο.

Παίκτης που συνέδεσε το όνομά του με τον Λεβαδιακό, στον οποίο αγωνίστηκε για εννιά χρόνια και διετέλεσε αρχηγός. Είναι 32 ετών και ξεκίνησε από τον Εθνικό Αστέρα όπου έπαιξε από το 2002 ως το 2007.  Ακολούθως παίζει στη Λεβαδιά με εξαίρετη τη σεζόν 2014-15 όπου αγωνίστηκε στη Λάρισα. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του πρωταθλήματος, μετρά 171 συμμετοχές στην Σούπερ λιγκ της Ελλάδας και τρία γκολ. Σημαντικό το γεγονός πως δεν έχει αποβληθεί ποτέ στη σούπερ λιγκ.

Σημειώνεται πως ο παίκτης το Καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Ερμή Αραδίππου, όμως στις 12/8/2015 ανακοινώθηκε η αποχώρησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X