ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μένει ΑΠΟΕΛ ο Κύπρος Χριστοφόρου»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο Πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους. Τόνισε πως ο Κύπρος Χριστοφόρου μένει στον ΑΠΟΕΛ, ενώ δεν έχει πρόταση από Κύπρο για τον Μηνά Αντωνίου. Παράλληλα Παχίπης και Παναγή έχουν προτάσεις από Κύπρο.

Αναλυτικά:

Για το πρόβλημα με τον Λόμπε: «Υπάρχουν, βέβαια θα δείξει και απόψε στη γενική. Νομίζω πως θα παραβρεθεί και ο κ. Χατζηκυριάκος για να λυθεί το θέμα με τον Καρλ Λόμπε. Δεν υπάρχει άλλο οικονομικό πρόβλημα. Ένα θέμα που δεν το βρήκαμε πουθενά. Δεν είναι πρόβλημα που δεν μπορούμε να το χειριστούμε όμως η αλήθεια η είναι πως μας βγάζει λίγο έξω από το πλάνο».

Για την βοήθεια από ανθρώπους του Άρη: «Ήρθαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ήταν κοντά στον Άρη και βοηθούσαν πάντοτε. Δεν υπάρχει πρόβλημα και παράπονο από αυτούς. Το μεγάλο θέμα είναι αυτό που λέγαμε πριν, το οποίο όμως θα λυθεί».

Για το γεγονός πως η ομάδα φέτος δεν έπαιξε όπως θα ήθελαν: «Σίγουρα δεν είναι μόνο ο Άρης που έχει προβλήματα. Είναι ένα κομμάτι που μας απασχολεί και είναι αυτό που θέλουμε να λύσουμε με τον προπονητής. Είμαστε στο ψάξιμο για 5-6 μεταγραφές και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Για τις μεταγραφές των Κυπρίων: «Ο Κύπρος ο Χριστοφόρου μένει στον ΑΠΟΕΛ, δεν επιστρέφει. Από την άλλη για τον Μηνά τον Αντωνίου δεν υπάρχει πρόταση από Κύπρο, αλλά υπάρχει πρόταση από την Πολωνία την οποία θα δούμε. Ενώ και ο Παναγή και ο Παχίπης έχουν προτάσεις από ομάδες εδώ και θα το δούμε»

Για τους πολλούς Κύπριους του Άρη: «Αν καταφέρω σε κάποια φάση θα αγωνιζόμαστε με 11 Κύπριους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι δύσκολο, οι Κύπριοι δεν είναι μισθοφόροι και δίνουν τα πάντα».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

 Άρης: «Many, many, many, many». What?

Άρης: «Many, many, many, many». What?

Ο Σπιλέφσκι ηθελημένα ή όχι, εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο πόθο του που κόντεψε στη τελική να του στοιχίσει
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ
X