ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συμφωνία Άρη - Bailey International Academy

Σε μια εξαιρετική συνεργασία προχώρησε ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε την συνεργασία της με την ακαδημία Bailey International Football Academy, ακαδημία που βοήθησε τους Γιώργο Εφραίμ, Βαλεντίνο Σιέλη και αρκετούς άλλους να πάρουν ευκαιρίες σε ομάδες της Αγγλίας και γενικότερα του εξωτερικού.

Αναλυτικά:

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ανακοινώνει πως έχει προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας με την ακαδημία ποδοσφαίρου BAILEY INTERNATIONAL FOOTBALL ACADEMY (London).

Μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής η BAILEY INTERNATIONAL FOOTBALL ACADEMY θα αναλάβει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά τη γενική οργάνωση των ακαδημιών της ομάδας του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ. Θα έχει την αποκλειστική ευθύνη των προγραμμάτωνπ ροπόνησης όλων των κλιμακίων, θα στελεχώνει το τεχνικό επιτελείο με δικό της τεχνικό διευθυντή και στο τέλος της κάθε ποδοσφαιρικής χρονιάς θα επιλέγονται ποδοσφαιριστές που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από δοκιμαστικά σε ομάδες της Αγγλίας.

Οι ιδιοκτήτες της BAILEY INTERNATIONAL FOOTBALL ACADEMY Trevor και Danny Bailey, έχουν στο παρελθόν στείλει πολλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές σε Αγγλικές ομάδες. Οι Γιώργος Εφραίμ, Βαλεντίνος και Γιώργος Σιέλης καθώς και ο διεθνής με την Ελπίδων Άντυς Νικολάου είναι μόνο μερικοί από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκπλήρωσαν το όνειρο τους μέσω των ακαδημιών Bailey.

Οι Trevor και Danny Bailey συνεργάζονται με μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Αγγλίας μεταξύ των οποίων οι ARSENAL, WEST HAM, TOTTENHAM, QPR, NORWICH, LEYTON ORIENT, CRYSTAL PALACE, MILLWALL, READING, CAMBRIDGE και CHARLTON. Οι ποδοσφαιριστές Kazim-Richards (Celtic), Omar Jerome Beckles (Accrington Stanley), Bradley Paul Johnson (Derby County), Toby Ajala (Gateshead), Christopher Anthony Willock (Arsenal και Εθνική Αγγλίας Κ19), Reece Joel Oxford (στη Reading δανικός από τη West Ham United), Conor Coventry (West Ham United), Jade Bailey (Arsenal Ladies και Εθνική Αγγλίας Γυναικών), Bradley Johnson (Norwich City), Matthew Willock (Manchester United) είναι μόνο μερικοί από τους παίκτες που με τη τεχνική υποστήριξη των ακαδημιών BAILEY έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Μέσα στα πλαίσια οργάνωσης των ακαδημιών του ο ΆΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ επιθυμεί να ενημερώσει πως όποιοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό των ομάδων της ακαδημίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από δοκιμαστικά (χωρίς οποιαδήποτε χρέωση) που θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη του Danny Bailey και των συνεργατών του στο αθλητικό κέντρο “Κωστάκης Χριστοφόρου” στη περιοχή πρώην Σαλαμάντρα στις ακόλουθες ημερομηνίες:

Έτος γέννησης 2004, Τρίτη 06.06.2017 στις 4.45 μμ.
Έτος γέννησης 2003, Τετάρτη 07.06.2017 στις 4.45 μμ.
Έτος γέννησης 2002, Πέμπτη 08.06.2017 στις 4.45 μμ.
Έτος γέννησης 2001, Παρασκευή 09.06.2017μ στις 4.45 μμ.
Έτος γέννησης 2000, 1999, 1998, Σάββατο 10.06.2017 στις 4.45 μμ.
Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρουσιαστούν στο γήπεδο με άσπρη στολή.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

 Άρης: «Many, many, many, many». What?

Άρης: «Many, many, many, many». What?

Ο Σπιλέφσκι ηθελημένα ή όχι, εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο πόθο του που κόντεψε στη τελική να του στοιχίσει
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ
X