ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αυξημένος ο προϋπολογισμός του χρόνου»

Ο Άρης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίζει τη νέα περίοδο στην πρώτη κατηγορία. Απλά, απομένει να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή. Ο Παναγιώτης Παναγιώτου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 αρχικά τόνισε:

«Και με τον ένα βαθμό πάλι μένουμε κατηγορία και αυτό είναι το ευχάριστο ότι έχουμε δύο επιλογές. Είναι παιχνίδι χωρίς επιστροφή θα τα δώσουν όλα και υπάρχουν μια ιδιαιτερότητα από το παιχνίδι με τον Ερμή γιατί θέλουν να τα δώσουν όλα γιατί θυμούνται τι έγινε και στο Αμμόχωστος»

Για το αίτημα που έγινε για αλλαγή του αγώνα: «Δεν υπήρξε ανταπόκριση από την ΚΟΠ. Το πιο σωστό ήταν να παιχτούν όλοι οι αγώνες ταυτόχρονα, δυστυχώς παίζουμε εμείς πρώτοι, αν πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων. Εμείς θα κοιτάξουμε να δούμε πως θα πάρουμε ή τον ένα ή τους τρεις βαθμούς, οι παίκτες έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα του παιχνιδιού και γι’ αυτό έδωσαν την υπόσχεση στη διοίκηση να δώσουν τα πάντα για να φύγουμε με την νίκη από τον αγώνα του Σαββάτου».

Για την φετινή πορεία: «Δυστυχώς στην αρχή τα πράγματα δεν πήγαν όπως όλοι θέλαμε. Η αλλαγή του προπονητή έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα, βρήκε χημεία μεταξύ παικτών και έτσι ήρθαν και οι νίκες και οι ισοπαλίες και μαζεύαμε πόντους που ήταν το σημαντικό»

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Εκτός από Σκούρτη και Παναγή οι άλλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Κάποιες ιδιαιτερότητες υπάρχουν ελπίζουμε η ομάδα μας να παίξει με το ίδιο πάθος όπως έπαιξε ο Ερμής στο πρώτο αγώνα. Εννοείται η φιλοξενία μας θα είναι άριστη αλλά στο γήπεδο καταλαβαίνεται ότι δεν μπορούμε να είμαστε ευγενικοί, θα γίνουν μάχες»

Για τον προγραμματισμό: «Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός, έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και όταν τελειώσει το θέμα της παραμονής θα προχωρήσει περεταίρω. Ο προϋπολογισμός θα είναι αυξημένος όπως είπε και ο πρόεδρος, θα είναι περισσότερα και τα έσοδα από τα τηλεοπτικά».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
 Άρης: «Many, many, many, many». What?

Άρης: «Many, many, many, many». What?

Ο Σπιλέφσκι ηθελημένα ή όχι, εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο πόθο του που κόντεψε στη τελική να του στοιχίσει
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ
X
X