ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δίκαια μοιρασιά

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά, Άρης και Νέα Σαλαμίνα έμειναν στο 1-1. Ένα παιχνίδι με μόλις 4 εύστοχες τελικές προσπάθειες. Δίκαιο το αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμιά από τι δυο ομάδες.

Α’ ημίχρονο

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στο Τσίρειο στάδιο. Η πρώτη όμως ευκαιρία καταγράφηκε στο 4’ όταν ο Φράγκος δοκίμασε το πόδι του, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Βεσελόφσκι. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μαραγκουδάκης δοκίμασε το πόδι χωρίς όμως καμιά τύχη. Κόντρα όμως στη ροή του αγώνα στο 17’ ο Γκράσι εκτέλεσε ένα φάουλ με δύναμη από μακριά και νίκησε τον Γιαννακόπουλο γράφοντας έτσι το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα καταγράφηκε η επόμενη φάση του αγώνα. Ο Εγγλέζου εκτέλεσε ένα φάουλ απευθείας, όμως η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35’ σε μια αντεπίθεση ο Εγγλέζου πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του, έκανε το πλασέ όμως ο Γιαννακόπουλος του είπε όχι. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπεμπέ βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, έσωσε όμως ο Γιαννακόπουλος. Στο 41’ μετά από κόρνερ του Μάρτινς, ο Γιούσεφ έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτο ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Είχε τη διάθεση να παίξει γρήγορα και να βγει μπροστά. Όμως και πάλι οι χώροι προς την εστία της Νέας Σαλαμίνας ήταν καλά κλειστοί. Στο 55’ καταγράφηκε η πρώτη τελική προσπάθεια, όταν ο Φράγκος έπιασε μια κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά έξω από την εστία του Βεσελόφσκι. Ο χρόνος περνούσε και η Σαλαμίνα κρατούσε με ευκολία τον Άρη μακριά από την εστία της. Στο 68’ η Σαλαμίνα βγήκε για πρώτη φορά μπροστά στο δεύτερο μέρος με τον Μπριτζίτο να κάνει το σουτ, και την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να φεύγει σε κόρνερ. Στο 71’ όμως ο Πούλπο έδωσε νέα δεδομένα στο παιχνίδι όταν πήρε το «ριμπάουντ» από τη κεφαλιά του Μαραγκουδάκη και έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του άλλαξε κάπως, ήταν πιο γρήγορος. Επόμενη φάση όμως καταγράφηκε στο 81’, όταν ο Γκράσι εκτέλεσε δυνατά ένα φάουλ, όμως ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε σταθερά. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Άρης: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντες, Γιουσεφ, Μάρτινς, Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Φράγκος, Αουρέλιο, Βέλνα, Ράσμους.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Εγγλέζου, Μπριτζίτο, Ελευθερίου, Γκράσι, Σκοπελίτης, Άντονιτς, Φούσκο, Κούσουλος, Μπεμπέ, Ντουντού.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ