ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα μείνουμε στην κατηγορία»

Ο Άρη δίνει πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιάννης Ευσταθίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 αρχικά τόνισε για την δική του παρουσία:

«Εκανα μία γεμάτη σεζόν την περσινή περίοδο. Και φέτος το ίδιο και είμαι ικανοποημένος από τις ευκαιρίες που παίρνω στον Άρη. Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά για να μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου», είπε και συμπλήρωσε:

«Η φυσική μου θέση είναι αριστερό μπακ, άλλα όπου με χρειαστεί ο προπονητής δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ. Πάνω απ’ όλα η ομάδα».

Για την φετινή πορεία του Άρη: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Αργότερα όμως κάναμε κάποιες νίκες και βρήκαμε τον δρόμο μας. Η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για την πίση που βγάζουν για παραμονή: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν τελικό και τα δίνουμε όλα. Χάσαμε μία μάχη, όχι τον πόλεμο. Κοιτάζουμε μπροστά. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ποιοτικό ρόστερ και επαναλαμβάνω ότι είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για την παρουσία των Κύπριων παικτών στο πρωτάθλημα: «Αντί να γίνονται περισσότεροι, γίνονται λιγοτεροι. Είναι κρίμα. Οι ομάδες θα πρέπει να στηρίξουν τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Στον Άρη αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Δίδονται ευκαιρίες σε Κύπριους παίκτες και έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Ελπίζω το παράδειγμα του Άρη να ακολουθήσουν κι άλλοι».

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Αύριο το παιχνιδι είναι τελικός. Με όλη την ένοια της λέξης. Έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι με τον Ερμή και είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Ο πρόεδρος είναι δίπλα μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουμε».

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Μία πολή όπως είναι η Λεμεσός, δεν γίνεται να έχει ένα μόνο γήπεδο. Ευτυχώς, όπως ακούμε τα πράγματα πάνε πολύ καλά με το θέμα του γήπεδου και σύντομα θα έχουμε το καινούργιο γήπεδο, κάτι που θα βοηθήσει στην προόδο των ομάδων».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ