ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να έρθει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, μίλησε  στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μάχη της παραμονής:

«Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμούς. Ο καθένας δικαιούται να κάνει και να λέει ότι θέλει. Ευελπιστούμε να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία για 3η χρονιά. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα πετύχει το στόχο της. Έχουμε ένα πολύ καλό μαξιλάρι ασφαλείας.»

Για τα σκαμπανεβάσματα που είχε ο Άρης:

«Οφείλονται στα σοβαρά που κάναμε. Το περισσότερο μέρος της ευθύνης είναι καθαρά δικό μου. Δεν πήραμε κάποιες σωστές αποφάσεις. Ευτυχώς όμως όταν βλέπεις τα λάθη σου, βρίσκεις τους τρόπους να τα διορθώσουμε. Η εικόνα του Άρη άλλαξε προς το καλύτερο μετά τον ερχομό του Νικόλα Μαρτίδη. Αν τον είχαμε στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς δεν θα κινδυνεύαμε.»

Για το θέμα που προέκυψε με τον πρώην πρόεδρο:

«Για να πετύχει ο στόχος πρέπει να έρθει ο κύριος Χατζήκυριακος για να αναλάβει κάποιες ευθύνες. Ήρθε ένας ποδοσφαιριστής και μας ζήτησε ένα ποσό το οποίο εγώ προσωπικά αρνήθηκα να πληρώσω. Ο Άρης δεν χρωστάει τίποτα σήμερα. Οι παίκτες μας πληρώνονται κάθε πρώτη του μήνα. Δεν θα δεχτώ ένα παλιό πέναλτι να έρθει σήμερα να μας πάρει αυτό που κτίζουμε τρία χρόνια.

Οι υποχρεώσεις μας είναι όλες τακτοποιημένες. Να έρθουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και εννοώ τον κύριο Χατζήκυριακο. Εάν δεν αναλάβει τις ευθύνες για αυτό το θέμα να έρθει να αναλάβει και την ομάδα γιατί θα αποσυρθώ. Ούτε η ΚΟΠ φταίει, ούτε η UEFA φταίει, φταίει η διοίκηση του κύριου Χατζήκυριακου. Αυτό το θέμα θα μας πάρει ένα χρόνο πίσω. Αναμένω από μια επιτροπή να μιλήσουν μαζί του για να έχουμε την απάντηση που θα μας δώσει.»

Για την παρουσία του κόσμου:

«Έχω κάνει αρκετές προσπάθειες. Έχουμε βάλει  εισιτήρια μέχρι και ένα ευρώ για να τους φέρουμε στο γήπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα λίγα παιδιά που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Για μένα είναι σαν να είναι χιλιάδες στην κερκίδα.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ