ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είμαι πολύ χαρούμενος...»

Μετά την βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής, ο ποδοσφαιριστής του Άρη Λεμεσού Μάρκο Αουρέλιο παραχώρησε την πιο κάτω συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΠ.

Αναλυτικά τι είπε:

Marco, συγχαρητήρια για το βραβείο του PASP Top Goal 22ης Αγωνιστικής.

«Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφησαν και τον ΠΑ.Σ.Π. για το βραβείο. Καταρχάς είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ χαρούμενος που σκόραρα ενάντια σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου που είναι η Ομόνοια. Ήταν ένα γκολ που ίσως κανείς δεν περίμενε, ήρθε μετά από πρεσάρισμα, και μετά το τελείωμα ήταν ακριβώς στη γωνία του τέρματος. Ήταν ένα όμορφο γκολ και είμαι χαρούμενος για αυτό».

- Στον Άρη είστε 3 Βραζιλιάνοι μαζί με τον Rogerio Martins και τον Gottfried. Βοηθά έναν ποδοσφαιριστή όταν έχει κι άλλους συμπατριώτες του στα αποδυτήρια;

«Εννοείτε πως βοηθά. Είμαστε 3 Βραζιλιάνοι από διαφορετική πόλη μεν αλλά γίναμε μία οικογένεια. Συμβαίνει το ίδιο και με ξένους άλλων εθνικοτήτων. Σίγουρα το να έχεις συμπατριώτες σου στην ομάδα διευκολύνει τα πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Μέσα στα αποδυτήρια είμαστε κοντά και είναι και οι 2 πολύ καλά παιδιά».

- Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τη Δόξα ο Άρης αντιμετωπίζει τον Εθνικό στη μάχη που κάνει για παραμονή στη Κατηγορία. Θα σωθεί στο τέλος η ομάδα;

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση μας. Γενικά δεν τα καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει κι αυτή για τη παραμονή. Έχουμε τώρα να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα στο επόμενο παιχνίδι. Ο Εθνικός έχει ένα πολύ καλό δίδυμο μπροστά με Ζελάγια και Κατσιαράβα και πίσω τον Πιντσιέλι που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και για 95 λεπτά συγκεντρωμένοι να μην δεχθούμε εύκολα γκολ όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Πάμε για τη νίκη. Εγώ δεν θα αγωνιστώ γιατί συμπλήρωσα 4 κίτρινες αλλά θα είμαι εκεί να στηρίξω τα παιδιά για το τρίποντο, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

- Έχεις αγωνιστεί και ζήσει σε διάφορες πόλεις και περιοχές στη Κύπρο. Ποια είναι η ωραιότερη για να ζεις;

«Περνάω πάρα πολύ καλά σε Λευκωσία και Λάρνακα αλλά η Λεμεσός είναι το κάτι άλλο! Έχει τα πάντα. Αρέσει πάρα πολύ όχι μόνο σε εμένα αλλά και στην οικογένεια μου. Η Λεμεσός είναι το κάτι άλλο, δεν συγκρίνεται».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ