ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σερί με καρέ

Μία εβδομάδα μετά την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ο Άρης πήρε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο επικρατώντας με 4-0 στο Τσίρειο σε βάρος της Δόξας για τη 12η αγωνιστική.

Πούλπο Γκονσάλες, Μηνάς Αντωνίου, Αντρέας Φράγκος και Ιφεάνι Ονίλο σημείωσαν τα γκολ των γηπεδούχων, που έφτασαν τους 10 βαθμούς και ανέβηκαν στην 11η θέση του πίνακα ξεπερνώντας την ΑΕΖ.

Στους έξι και την προτελευταία θέση παρέμεινε η ομάδα της Κατωκοπιάς, που μετρά πλέον εφτά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

To παιχνίδι
Παρότι η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη, ο Άρης ήταν πολύ πιο επικίνδυνος στο πρώτο μέρος του αγώνα. Με κύριο εκφραστή των επιθετικών του προσπαθειών τον Πούλπο Γκονσάλες, η «ελαφρά ταξιαρχία» απείλησε σε μεγάλο βαθμό την εστία του Νέγκρι σε 5’ και 34’ με τον Αργεντινό και στο 31’ με τον Γιούσεφ μετά από μπαλιά του πολύπειρου φορ, ενώ ενδιάμεσα ο δραστήριος Πούλπο είχε ανοίξει το σκορ στο 17’. Η Δόξα δεν κατόρθωσε να μπει πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή στα πρώτα 45 λεπτά και η μοναδική της καλή στιγμή καταγράφηκε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όταν η κεφαλιά του Ενφιφούλ κατέληξε άουτ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Άρης ευτύχησε να ισχυροποιήσει το προβάδισμα του χάρη σε γκολ του Αντωνίου στο 47’, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γιούσεφ και σκόραρε προ κενής εστίας. Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και έφτιαξε δύο τελικές προσπάθειες στο επόμενο δεκάλεπτο με τους Περάλτα και Φοφανά οι οποίες δεν προβλημάτισαν σε μεγάλο βαθμό τον Γιαννακόπουλο. Όπως και στο πρώτο μέρος, ωστόσο, οι καλές ευκαιρίες δημιουργήθηκαν από τους γηπεδούχους στο είχαν δοκάρι στο 68’ με τον Μαραγκουδάκη και ένα λεπτό αργότερα άλλη μια καλή στιγμή με τον Πούλπο. Εν τέλει οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Φράγκο στο 85’, όμως το σκορ δεν έκλεισε εκεί αφού το μεγάλο λάθος του Νέγκρι επέτρεψε στον Ονίλο να γράψει το 4-0 στις καθυστερήσεις.

Συνθέσεις
Άρης: Γιαννακόπουλος, Ε. Κυριάκου, Άλβαρεθ, Θεοφίλου, Ευσταθίου, Παχίπης, Παναγή (58’ Μαραγκουδάκης), Μάρτινς, Γιούσεφ (78’ Φράγκος), Αντωνίου, Πούλπο (88’ Ονίλο).
Δόξα: Νέγκρι, Δημητρίου, Σεράν, Ρεδόνδο, Πουτζιουρής, Ρούντι, Ενφιφούλ, Κότο (56’ Κάστρο), Εντμάρ (56’ Μπεμπέτο), Φοφανά, Περάλτα (73’ Λεονάρντο).

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
 Άρης: «Many, many, many, many». What?

Άρης: «Many, many, many, many». What?

Ο Σπιλέφσκι ηθελημένα ή όχι, εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο πόθο του που κόντεψε στη τελική να του στοιχίσει
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ
X
X