ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν λένε να νικήσουν

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα εξήλθαν Άρης και ΑΕΖ στο Τσίρειο, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στους τέσσερις βαθμούς ανέβηκε η «ελαφρά ταξιαρχία» που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης τη φετινή σεζόν, ενώ η ΑΕΖ πήγε στους έξι μετρώντας πέντε σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο, μετά την επικράτηση της πρεμιέρας κόντρα στον Εθνικό.

Το παιχνίδι
Εκμεταλλευόμενοι το τακτικό πλάνο των φιλοξενούμενων, που έδειξαν να θέλουν να δώσουν χώρο στον αντίπαλό τους και να ψάξουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν μέσω γρήγορης μετάβασης στην επίθεση από κάποιο λάθος του αντιπάλου, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έπαιξαν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στο πρώτο μέρος του αγώνα, το οποίο ολοκλήρωσαν με δύο καλές στιγμές στο ενεργητικό τους (με Νάνο και Σκούρτη σε 40’ και 42’ αντίστοιχα). Εντούτοις, αυτή που παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο ήταν η ΑΕΖ, όχι μόνο γιατί κράτησε μακριά από την εστία του Χρυσοστόμου τους αντιπάλους της πλην ελαχίστων περιπτώσεων, αλλά και γιατί βρέθηκε απέναντι μια «ανάσα» από το γκολ σε δύο περιπτώσεις, όμως ο Γκοτ σταμάτησε τις προσπάθειες των Ανδρέου και Πάγκαλου σε 5’ και 32’ αντίστοιχα.

Οι φάσεις δεν ήταν πολλές στο πρώτο μέρος κι έγιναν ακόμη λιγότερες στο δεύτερο. Για την ακρίβεια, σε ολόκληρη τη διάρκεια του ισορροπημένου δεύτερου 45λεπτου καταγράφηκαν από μία καλή προϋπόθεση εκατέρωθεν με Παντίδο και Σάσι σε 77’ και 80’ αντίστοιχα, καθώς επίσης και μια σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 85’ όταν ο Φελισιέν έδιωξε προ της γραμμής την προσπάθεια του Ελλαδίτη στόπερ. Το 0-0, ωστόσο, παρέμεινε αναλλοίωτο.

Στάδιο: Τσίρειο

Συνθέσεις
Άρης (Θ. Θεοδωρίδης):
Γκοτ, Θεοφίλου, Άλβαρεθ, Παντίδος, Ευσταθίου, Ικάντε, Μάρτινς, Φράγκος (84’ Ονίλο), Νάνο (59’ Γιούσεφ), Αντωνίου (78’ Πούλπο), Σκούρτης.
ΑΕΖ (Ν. Μαρτίδης): Χρυστοστόμου, Σολωμού, Κυριάκου, Οζίας (46’ Μαμμίδης), Σακελλαρίου, Τσιμόντζι, Αουρέλιο, Έντρικ (81’ Πιτταράς), Σάσι, Πάγκαλος, Ανδρέου (63’ Φελισιέν).

Κίτρινες: Φράγκος, Θεοφίλου, Μάρτινς, Πούλπο / Σακελλαρίου, Σάσι, Χρυσοστόμου

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας
Βοηθοί: Πέτρος Πέτρου, Χριστάκης Σπανός
Τέταρτος: Βασίλης Δημητρίου
Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ