ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ένας σοβαρός Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη»

Την άποψη ότι εφόσον ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί σοβαρός, τότε θα μπορέσει να επικρατήσει σε βάρος του ΑΠΟΕΛ στην έδρα του, εξέφρασε ο επιθετικός του Άρη, Βασίλης Σκούρτης, στο Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος: «Έχουμε παίξει πέντε αγώνες. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ καλό. Υπάρχει ανταγωνισμός. Η ΑΕΚ κοντράρει τον ΑΠΟΕΛ και εμείς οι μικρότερες ομάδες όσο μπορούμε κοντράρουμε τις μεγαλύτερες.»

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Τον ΑΠΟΕΛ τον αντιμετωπίσαμε την Κυριακή. Είναι πολύ καλή ομάδα και η διαφορά με τις άλλες ομάδες φαίνεται. Κόντρα στον Ολυμπιακό και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν θα είναι εύκολα. Αν είναι σοβαρός ο Ολυμπιακός νομίζω θα μπορέσει να πάρει τη νίκη.»

Για το πως ήρθε η ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ: «Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ, ήμασταν καλοί, είχαμε και ευκαιρίες, όμως από ένα λάθος του αμυντικού μας δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Γιαννιώτα.»

Για το «όπλο» του ΑΠΟΕΛ: «Από το κέντρο και μπροστά ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλός. Στην άμυνα έχει ένα θέμα. Δεν παίζει ο Ντε Καμάργκο, όμως έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ο Γιαννιώτας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Συνήθως γεμίζουν την περιοχή με 3-4 παίκτες και από εκεί κάνουν φάσεις.»

Για το αν ο ΑΠΟΕΛ πιέζει ψηλά και αν πιστεύει ότι θα το κάνει και στην Ευρώπη: «Είναι διαφορετικά το πως παίζει ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και διαφορετικά το πως θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Νομίζω θα περιμένει για να βρει την ευκαιρία στην αντεπίθεση.»

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα: «Θέλει να δείξει ότι έχει μία θέση στον Ολυμπιακό. Το αποδεικνύει σε κάθε ματς με τον ΑΠΟΕΛ όπως και με την Εθνική. Δεν του ήρθε άσχημα ο ΑΠΟΕΛ, πάει καλά εκεί.»

Για το αν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»“: «Μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως πρέπει δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το αποτέλεσμα.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
 Άρης: «Many, many, many, many». What?

Άρης: «Many, many, many, many». What?

Ο Σπιλέφσκι ηθελημένα ή όχι, εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο πόθο του που κόντεψε στη τελική να του στοιχίσει
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ
X
X