ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φανούριος: «Ο μεγάλος στόχος είναι τον Μάιο»

Δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του Απόλλωνα

Ακόμη μια μεγάλη νίκη για τον Απόλλων. Αυτή τη φορά η ομάδα της Λεμεσού νίκησε τον Ερμή, έκανε το πέντε στα πέντε και βλέπει τη συνέχεια με ακόμη καλύτερη ψυχολογία. Μετά το τέλος του αγώνα ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Primetel.

Αναλυτικά

Για τη νίκη: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Για εμάς είναι πολύ απλά τα πράγματα. Ο στόχος είναι ο ίδιος σε κάθε παιχνίδι. Κερδίσαμε και προχωράμε»

Για τα θετικά στοιχεία του αγώνα: «Είναι πολλά τα στοιχεία. Ήταν εξαιρετική η παρουσία του Σουμάχ. Ο Ντίλαν και ο Ψύχας ήταν θετικοί. Η ομάδα είναι δουλεμένη. Είχαμε απουσίες για λόγους ξεκούρασης όμως και πάλι η ομάδα ήταν εκεί. Έχουμε πίστη στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή μας».

Για το παιχνίδι στην Γερμανία: «Το ταξίδι είναι πανέμορφο. Πάμε για να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε μπορεί και να δεχθούμε πολλά γκολ αλλά δεν πάμε με σκοπιμότητες. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Μπήκαμε στους ομίλους και αυτός ήταν ο στόχος. Τώρα ο μεγάλος στόχος είναι τον Μάιο».

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X