ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φανούριος: «Δεν ήρθε για διακοσμητικό στοιχείο ο Φαουπαλά!»

Ο τεχνικός της ομάδας θα κρίνει αν χρειάζεται άλλη μεταγραφή

Η μεγάλη επιτυχία του Απόλλωνα, έφερε τεράστια ικανοποίηση σε όλους στο οικοδόμημα της ομάδας της Λεμεσού. Τώρα η ομάδα  ετοιμάζεται για μια χρονιά σε διπλό ταμπλό με στόχο το πρωτάθλημα και μια θετική παρουσία στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Γιώργο Παττίχη.

Αναλυτικά:

Για το διπλό ταμπλό: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς η συμμετοχή μας για 4η φορά στα τελευταία 6 χρόνια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ένα όμορφο ταξίδι για εμάς και γι’ αυτό και καθημερινά ο σύλλογος κάνει σημαντικά και στέρεα βήματα προόδου. Θα προλάβουν και ο Ρομπέρζ και ο Πέδρο, κάνει αγώνα δρόμου ο Μπρου. Ο Ντίλαν και ο Καραγιόλ αυξάνουν την ετοιμότητα τους. Τώρα αναμένουμε και τον Φαουπαλά για να είμαστε έτοιμοι».

Για τον Φαουπαλά: «Δεν ήρθε για να γεμίσει το ρόστερ και να είναι διακοσμητικό στοιχείο. Έρχεται για να διεκδικήσει θέση βασικού. Χρειάζεται χρόνο όπως χρειάστηκαν όλοι. Σε μια ομάδα που λειτουργεί μηχανικά δεν είναι εύκολος να ενσωματωθεί κάποιος άλλος. Ο Φακούντο είναι η εξαίρεση και μας χαροποιεί. Όλοι θα είναι χρήσιμοι».

Για τον προγραμματισμό: «Ο κ. Αυγουστή έχει την εμπειρία να αξιολογήσει το διπλό ταμπλό και μπορεί να κρίνει. Πάντα ολοκληρώνεται και πάντα υπάρχει κάτι ακόμη. Αν ο προπονητής αξιολογήσει πως χρειάζεται επιπλέον προσθήκη τότε θα έρθει. Για την ώρα όμως έχει ολοκληρωθεί».

Για τον τερματοφύλακα: «Αν ο Αυγουστή θεωρήσει πως χρειάζεται ποδοσφαιριστής εκεί, τότε θα αποκτηθεί. Βέβαια όπως και ο Φαμπαλά θα πρέπει να πληρεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Απόλυτος άρχοντας είναι ο προπονητής. Αν βρεθεί νεαρός που να μπορεί να παλέψει».

Για τον Χάμπο που ξεχωρίζει και την πρόταση από ομάδα εξωτερικού: «Δεν ξεχωρίζω ποδοσφαιριστές. Την λάμψη και τη δόξα μπορεί να την έχει τώρα ο Χάμπος για το ιστορικό του τέρμα, όμως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό. Ο Απόλλωνας έχοντας πολλά έσοδα απ’ το Γιουρόπα Λιγκ είχε την δυνατότητα να απορρίψει μια πολύ γενναία πρόταση που υπό άλλες συνθήκες θα την είχαμε αποδεχθεί. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει. Αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί την ομάδα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που θέλει να φύγει τότε δεν θα σταθούμε εμπόδιο, όπως δεν σταθήκαμε εμπόδιο σε κανένα».

Για την επικείμενη ανανέωση: «Ο Νίκος Κίρζης έχει κάνει τρομακτική δουλειά για τον Απόλλωνα. Δεν άφησε ποτέ εκτεθειμένη την ομάδα και δεν θα το πράξει ποτέ».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X