ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αυγουστή: «Θέλουμε τον 12ο στο γήπεδο, να το δει η πολιτεία»

Μήνυμα για κάρτα οπαδού έστειλε ο προπονητής του Απόλλωνα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Παραδέχθηκε πως η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της στον αγώνα με τη Βασιλεία ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, καθώς όπως ανέφερε στη συνέντευξη τύπου τα γκολ που δέχθηκε στο τέλος ήταν πολύ εύκολα. Όμως, ελπίδες υπάρχουν και θα τις παλέψουν.

Παράλληλα, ο Κύπριος τεχνικός εστίασε και στην κάρτα φιλάθλου καθώς ζήτησε από την πολιτεία να το εξετάσει γιατί θέλει τον κόσμο στο γήπεδο και το 12ο παίκτη κοντά στην προσπάθεια που θα γίνει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, παίξαμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Με στεναχωρεί που δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά που μας άλλαξε τη λειτουργία της ομάδας. Είναι κρίμα να δεχόμαστε δυο γκολ από στημένα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Εκεί που θα βρίσκαμε χώρους, από δυο στημένα χάσαμε το παιχνίδι. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. Αν όλοι είμαστε μαζί μπορούμε. Πολλές ομάδες έχασαν σε αυτό το γήπεδο. Τους θέλουμε κοντά μας και με τη δική τους βοήθεια θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Είναι δύσκολο αλλά καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι στη Λευκωσία και με μια νίκη να περάσουμε».

Τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Τους είπα να το πιστέψουν, να κάνουν το παιχνίδι τους και να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για την κάρτα οπαδού: «Είναι ένα μέτρο που πρέπει η πολιτεία να το δει. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε τις ομάδες που παίζουν Ευρώπη πρέπει να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Όπως είχε ο ΑΠΟΕΛ τον 12ο παίκτη στο γήπεδο, θέλουμε κι εμείς και η ΑΕΚ τον κόσμο στο γήπεδο».

Αν αυξήθηκαν οι ελπίδες: «Αυτές οι ομάδες είναι επικίνδυνες τόσο εντός όσο και εκτός. Εμείς πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κάνουμε την προσπάθεια. Από τη στιγμή που αυξήσαμε τις ελπίδες για τον επαναληπτικό, θα τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Για τον Μπρου: «Θα το δούμε με την επιστροφή μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Πίστεψαν κι αυτή στην ομάδα και στήριξαν για να πάρουμε αποτέλεσμα. Πρέπει να το πιστέψουμε όλοι».

Για το πώς έπαιζε στο ξεκίνημα: «Οι οδηγίες ήταν να κλείσουμε τους χώρους και να περιμένουμε τον αντίπαλο».

Αποστολή στην Ελβετία: Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X