ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Ξεκινά η σεζόν της Ζελέζνιτσαρ

Έχει κι αυτή πιο ψηλό βαθμό ετοιμότητας

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Με τη Στούμπρας Λιθουανίας ένα από τα ζητήματα που συζητούσαν στον Απόλλωνα ήταν ο βαθμός ετοιμότητάς της, καθώς το πρωτάθλημα εκεί ήταν στη μέση του. Με τη Ζελέζνιτσαρ δεν υπάρχει ανάλογου βαθμού πρόβλημα, όμως είναι και οι Βόσνιοι στο φινάλε της προετοιμασίας τους αφού το πρωτάθλημα εκεί ξεκινά το Σάββατο(21/7).

Η πρώτη αντίπαλος είναι η Γκαμπέλα, ομάδα που ήταν πρώτη στο δεύτερο γκρουπ πέρσι και το παιχνίδι ξεκινά στις 18:30. Θυμίζουμε πως η Ζελέζνιτσαρ ήταν δεύτερη πέρσι και πήρε το κύπελλο της χώρας. Το ματς θα γίνει στο στάδιο Γκραμπάβιτσα.

Σημειώνουμε πως στα πρώτα δυο επίσημα της σεζόν, με Τρανς Εσθονίας στον πρώτο προκριματικό του Europa, ο Μπόπαν Κρισμάρεβιτς παρέταξε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα. Με δεδομένο πως τώρα θα παίξει έξι ματς σε 18 μέρες η ομάδα του, από τις 19/7 ως τις 5/8, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κάνει αλλαγές και πόσες.

Πάντως ως περιβάλλον συλλόγου, η ομάδα αυτή έχει κοντινό status με τον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και δεν εννοούμε μόνο την παρουσία του Κρίσμα ή του Ιβάν Τζούρτζουριτς που είχε για χρόνια παίξει εδώ. 

Έχουν να πάρουν πρωτάθλημα από το 2013 και τερμάτισαν τρεις φορές δεύτεροι έκτοτε. Τους τα παίρνει η Ζιρίνσκι από το Μόσταρ που έχει τρία σερί και τέσσερα στα τελευταία πέντε. Στην Ευρώπη το πιο πολύ που έφτασαν τα τελευταία χρόνια ήταν ο τρίτος προκριματικός. Όλοι στον Απόλλωνα θα προσπαθήσουν να μην ξεπεράσουν τον εαυτό τους ούτε φέτος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X