ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Το κεφάλαιο τερματοφύλακας και ο Αρούς

H ουσία δεν είναι μόνο στο να έρθει κάποιος, αλλά και στη διαμόρφωση του ρόστερ

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Είναι η πλέον υποβόσκουσα συζήτηση του φετινού Καλοκαιριού στον Απόλλωνα, αυτή του ενδεχομένου απόκτησης ενός πρωτοκλασάτου τερματοφύλακα. Ουδέποτε επιβεβαιώθηκε επισήμως, το «δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή» είναι το πιο σύνηθες που άκουγε κανείς όταν έκανε αυτή την ερώτηση, όμως στην ατμόσφαιρα υπήρχε ως σκέψη.

Προφανώς για να γίνει, κάποιος πρέπει να φύγει. Όλοι όμως όσοι είναι τώρα στο ρόστερ, οι 14 δηλαδή, υπολογίζονται κανονικά για τους αγώνες με τη Ζελέζνιτσαρ.

Βγήκε και το όνομα του Ρίπκα, όμως επίσης δεν έγινε και πολύς θόρυβος. Ο Απόλλων ετοιμαζόταν να παίξει τα ματς με τη Στούμπρας και βασικός θα ήταν ο Μπρούνο Βάλε και αυτή την συζήτηση ήθελαν να την κλείνουν παρά να την ανοίγουν. Ομοίως ισχύει και για τα ματς με Ζελέζνιτσαρ.

Σε όλη αυτή την κουβέντα κολλά και το όνομα του Αριέλ Χάρους. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος πέρσι, δεν ήθελε να μείνει στην Κύπρο και έτσι δεν συνέχισε στην Ανόρθωση. Όμως το ενδεχόμενο επίδειξης ενδιαφέροντος από τον Απόλλωνα υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Όσο υπήρχε και το ενδεχόμενο να κινηθεί για τη θέση αυτή η ομάδα της Λεμεσού που γράφουμε παραπάνω.

Ο Χάρους ήθελε να παίξει Ισπανία, ενώ στο Ισραήλ έγραψαν πως συμφώνησε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά με δικαίωμα να φύγει αν βρει συμβόλαιο στο εξωτερικό. Έκανε διακοπές στον Ινδικό Ωκεανό (Μαλδίβες) και περίμενε.

Τα δεδομένα της στιγμής θέλουν τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Ισραήλ να μην έχει βρει αυτό που ήθελε και τον Απόλλωνα να μην το έχει προχωρήσει το ζήτημα. Το κατά πόσο αυτό σημαίνει πως θα συνεργαστούν οι δυο πλευρές; Άγνωστο για την ώρα αφού στο ρόστερ υπάρχουν 14 ξένοι/κοινοτικοί και είναι γνωστό πως ψάχνουν και ένα ακραίο επιθετικό για τη 15η θέση που δικαιούνται.

Προφανώς για να γίνει, κάποιος πρέπει να φύγει. Όλοι όμως όσοι είναι τώρα στο ρόστερ, οι 14 δηλαδή, υπολογίζονται κανονικά για τους αγώνες με τη Ζελέζνιτσαρ. Οπότε το θέμα αυτό παραμένει τόσο εξαιρετικά πιθανό, όσο και πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθεί.

Το εξηγούμε με αυτό τον τρόπο γιατί το να καταγράφεις πως ο Απόλλων ενδιαφέρεται για τον Αριέλ Χάρους είναι μόλις το 50% της συγκεκριμένης εξέλιξης. Το άλλο 50% αφορά την πιθανή αποχώρηση ενός παίκτη που η ομάδα υπολογίζει αυτή τη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X