ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Τι παίζει με Πίττα

Όλα τα σενάρια για το νεαρό επιθετικό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι γεγονός ότι ο Απόλλωνας έχει αρκετούς νεαρούς που έχουν ταλέντο να παίξουν ποδόσφαιρο σε ψηλό επίπεδο. ‘Όμως, με τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα είναι δύσκολο να πάρουν τα λεπτά συμμετοχής που χρειάζονται για βελτιωθούν αγωνιστικά.

Έτσι, η πολιτική που ακολουθείτε τα τελευταία χρόνια είναι να παραχωρούνται δανεικοί σε κάποιες άλλες ομάδες, έτσι ώστε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, που θα τους βοηθήσει στην συνέχιση της καριέρας του.

Προβάδισμα αυτή την στιγμή έχει η Ένωση για να συνεχίσει την καριέρα του

Συνεπώς, μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχουν παραχωρηθεί και φέτος κάποιοι νεαροί δανεικοί σε κάποιες ομάδες, όμως δεν αποκλείεται να δοθεί ακόμη ένας και πιο συγκεκριμένα ο Πίττας. Έχει πολλές μέρες που συζητείτε αυτό το θέμα, αλλά δεν υπάρχει κατάληξη ακόμα.

Υπάρχουν ομάδες στην Κύπρο που ενδιαφέρονται και ο Απόλλωνας δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Όπως η ΕΝΠ και η Αλκή, αλλά το θέμα είναι αποκλειστικά στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος θα προτιμούσε να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

Αυτή την στιγμή προβάδισμα έχει η ομάδα της Ένωσης, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τέλος του μήνα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X