ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Τι ισχύει για Κάτσαρ, αλλά και τις μετεγγραφές…

Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να δίνουν αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά η ενίσχυση είναι πάντα στα υπόψη τους

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλωνας, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να δίνει τις τελευταίες οδηγίες επί χόρτου στους ποδοσφαιριστές του. Η σημασία του αυριανού αγώνα είναι ξεκάθαρη σε όλους και οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να κερδίσουν, έτσι ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή.

Ο Άντον Μαγκλίτσα δεν θα μπορεί να βοηθήσει, καθώς αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης. Εκτός θα είναι επίσης ο Γιούστε και Φουπαλά. Επιστρέφει ο Κερμπρ, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Σακέτι.

Αναφορικά με το κεφάλαιο ενίσχυσης, στην Σερβία υπήρχε δημοσίευμα για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Γκόικο Κάτσαρ, που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση χθες. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο και δεν ενδιαφέρει τους «κυανόλευκους» ο Σέρβος μέσος-αμυντικός.

Από ‘κει και πέρα, η προσπάθεια είναι να έρθουν παίκτες που θα μπορούν να εγγραφούν στον β’ κατάλογο, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να διαγραφεί κάποιος από το ρόστερ. Ο στόχος είναι να έρθουν περιπτώσεις όπως τον Άλεφ, που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Πρόκειται για παίκτες που θα αγωνίζονται στην άμυνα, στο κέντρο και στα άκρα της επίθεσης. Βέβαια, τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή και από παιχνίδι με παιχνίδι, από την στιγμή που βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X