ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Θα ξεπεράσουν κι άλλοι τον Πίττα

Πέραν από τον Βάλε που βρίσκεται στην κορυφή, πλησιάζουν κι άλλοι παίκτες τον Πάμπο Πίττα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο πρώτος σε συμμετοχές στην Ευρώπη για τον Απόλλωνα είναι ο Μπρούνο Βάλε, ο οποίος έφτασε ήδη στις 40 παρουσίες με την «κυανόλευκη» φανέλα και αναμένεται να καταγράψει κι άλλες στην συνέχεια.

Δύο συμμετοχές χρειάζονται Παπουλής και Πέδρο για να φτάσουν τον Πάμπο Πίττα

Ο δεύτερος σε συμμετοχές παραμένει ο Πάμπος Πίττας που βρίσκεται στις 30 παρουσίες, αλλά μετά την πρόκριση στους ομίλους δεν αναμένεται να μείνει καιρό εκεί, καθώς ακολουθούν κάποιοι παίκτες που αναμένεται να τον ξεπεράσουν εάν αγωνιστούν σε κάποια παιχνίδια.

Αυτοί που βρίσκονται πολύ κοντά είναι ο Φώτης Παπουλής και ο Ζοάο Πέδρο, οι οποίοι έχουν 28 συμμετοχές με την φανέλα του Απόλλωνα στην Ευρώπη. Με τον Ελλαδίτη να αγωνίζεται και στις τέσσερις φορές που έπαιξε στους ομίλους η ομάδα της Λεμεσού.

Ο Φώτης βέβαια χρειάζεται ένα γκολ ακόμα για να φτάσει τον Σπόλιαριτς και σε αυτή την κατηγορία. Ο Ελλαδίτης έχει 11 ευρωπαϊκά γκολ, με τον Μιλένκο να είναι στα 12 τέρματα.

Πέραν από τους Πέδρο και Παπουλή, υπάρχει ακόμη ένας παίκτης που έχει πιθανότητες να ξεπεράσει τον Πίττα σε συμμετοχές. Αυτός είναι ο Εστεμπάν Σακέτι που έχει 26 συμμετοχές και θα πρέπει να παίξει στα τέσσερα τουλάχιστον παιχνίδια στην Ευρώπη για να φτάσει τον Μιλένκο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X