ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Συμμετοχή στην καμπάνια «Βάλε φως στην ζωή»

Μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, στο The Mall of Cyprus, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το Σάββατο που μας πέρασε, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η καμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του επίσημου χορηγού του Απόλλωνα, DIMCO LTD, για το 2018 #valefostizoi.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, στο The Mall of Cyprus, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να πάρουν αυτόγραφα, να παίξουν ποδοσφαιράκι, αλλά και… ποδόσφαιρo στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που είχε στηθεί!

 Πέρα από τα διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες που υπήρχαν στο χώρο, η εταιρεία μοίρασε μπάλες ποδοσφαίρου στα παιδιά και κλήρωσε 3 μεγάλους τυχερούς, οι οποίοι την νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά, αφού κέρδισαν εισιτήριο διαρκείας!

Η εκδήλωση κορυφώθηκε όταν ο εκ των Ιδιοκτητών της εταιρείας φωτισμού DIMCO κ. Αλέξης Δημητρίου παρέδωσε την επιταγή στον Προέδρο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ κ. Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ποσό που έχει μαζευτεί είναι €5,200 το οποίο και θα παραδοθεί μαζί με την κάρτα ευχών στο Μακάριο Νοσοκομείο ούτως ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες για ανέγερση της πτέρυγας Πρώτων Βοηθειών.

Η εταιρεία φωτισμού DIMCO, θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό,«Γκολ στη ζωή», για την άψογη συνεργασία, την ΟΜΟΝΟΙΑ, τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, που συμμετείχαν και στήριξαν την εκδήλωση, όπως και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση στηρίζοντας και ενισχύοντας την προσπάθεια της DIMCO και του «Γκολ στη ζωή».

Τον Απόλλωνα εκπροσώπησε ο διεθνής τερματοφύλακας Τάσος Κίσσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεζέρβες

Ρεζέρβες

Η άποψη του Σοφρώνη Αυγουστή για το επίπεδο της δεύτερης ομάδας του Απόλλωνα
24sports team
 |  HOT SPOT
X