ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Στο 11ο συνέδριο της EFDN της Γάνδης (pics)

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση των συμμετεχόντων στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις της KAA Gent

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το παρών του στο 11ο συνέδριο της EFDN έδωσε ο Απόλλωνας Λεμεσού, το διήμερο 13 και 14 Νοεμβρίου στη πόλη της Γάνδης του Βελγίου. 150 εκπρόσωποι απ’ όλη την Ευρώπη συμμετείχαν στο συνέδριο που είχε ως θέμα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με σύνθημα «Εμπνευστείτε και εμπνεύστε».

Τον σύλλογο του Απόλλωνα εκπροσώπησε η Υπεύθυνη του τμήματος Μάρκετινγκ της Εταιρείας κ. Κούλλα Σταυρινίδου.

Αποστολή του EFDN είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μέσα από συναντήσεις οι οποίες διεξάγονται ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες και σε φορείς του ποδοσφαίρου. Στη λίστα μελών του EFDN αριθμούν 64 οργανισμοί με αυτούς της Μπαρτσελόνα, της Τσέλσι, της Γιουβέντους και της Παρί να ξεχωρίζουν.

Το συνέδριο ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου της τοπικής ομάδας KAA Gent, Ivan De Witte, ο οποίος εξήγησε πως η σχέση ανάμεσα στην ομάδα και στην πόλη της Γάνδης, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Από τη πλευρά του ο Τon Strooband, πρόεδρος της EFDNυπογράμμισε πόσο σημαντική είναι η «ομαδικότητα».Εκ μέρους της UEFA, o Peter Klompπαρουσίασε την ανάπτυξη και τον αντίκτυπο που έχει η καμπάνια #Equalgame.

Σειρά πήραν οι εκπρόσωποι των Feyenoord Rotterdam, Legia Warsaw, Shakhtar Donetskκαι Aston Villa οι οποίοι παρουσίασαν τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης των συλλόγων τους.

Την εντύπωση έκλεψε η Yolanda Antinη οποία παρουσίασε τη νέα στρατηγική του Ιδρύματος Barçaχρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό υλικό.

Στη δεύτερη μέρα του συνεδρίου παρουσιάστηκε από το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφοριών των Ηνωμένων Εθνών (UNRIC) το έργο και οι στόχοι της Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs).

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα η Maelle Trarieuxτης Olympique Lyonnaisη οποία παρουσίασε το νέο σχέδιο δράσηςτου συλλόγου της, το οποίο περιλαμβάνει συνεργασίες με όλα τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών ανδρών και γυναικών παικτών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση των συμμετεχόντων στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις της KAA Gent.

Πλέον, το EFDN μετράει αντίστροφα για το νέο συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαρτίου 2019 στο Λονδίνο με το σύλλογο της Chelsea FC να είναι ο οικοδεσπότης.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X