ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Σημαντικό όσο όλα

Το κυνήγι των βαθμών αποτελεί ψύχωση

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Όχι πως χρειάζεται και κανένας να το επικοινωνήσει στο περιβάλλον του Απόλλωνα, όμως οι τοποθετήσεις που έγιναν επισήμως «καμιά Άιντραχτ στο μυαλό» ούτε υπερβολικές είναι ούτε εκτός πραγματικότητας. Ουδείς έχει ξεχάσει ποιος είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας και το απωθημένο και ως εκ τούτου ο Ερμής είναι η ουσία όσο και αν η Άιντραχτ είναι η αίγλη.

Δεν υπάρχει κανένα ματς που δεν πάνε για να το κερδίσουν και έχουν λόγους να πιστεύουν πως όταν η ομάδα είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη, για να πάρει αρκετά ματς στο Τσίρειο αρκεί. Απέναντι στον Ερμή εύκολο πρέπει να το κάνεις εσύ, όπως στο Β’ γύρο πέρσι, για να αποδειχθεί τέτοιο αφού για ένα 6-0 υπάρχουν ένα σωρό άλλα ματς που στράβωσαν για να αναφέρεις.

Ο Αυγουστή έχει να διαχειριστεί πράγματα ενόψει αυτού του αγώνα, αφού την περασμένη Τρίτη(16/10) δυο παίκτες του ήταν βασικοί στη Σλοβενία (Βασιλείου, Παπουλής), ο Καραγιόλ επέστρεψε αργά από την Αφρική και οι Σαρδινέρο, Μπρου, Γιούστε είναι εκτός.

Υπάρχουν πολλά πράγματα να αξιολογήσεις αφού το ταξίδι στη Γερμανία δεν αρκεί, με τον Χάμπο Κυριάκου να αναμένεται να επανέλθει στην ενδεκάδα. Ο Σουμά επίσης είναι επιλογή αριστερά στην άμυνα, ο Μάρκοβιτς για τα χαφ που θα πάρουν λεπτά σε αυτό το βαρύ πρόγραμμα. Ούτως ή άλλως πλην του Γιούστε την εβδομάδα που μπαίνει, άντε την επόμενη, οι άλλοι θα είναι διαθέσιμοι.

Στα του κόσμου, υπάρχει το κάλεσμα των οργανωμένων για διαμαρτυρία εκτός γηπέδου ενώ αναμένουμε να δούμε πόσοι θα πάνε εντός αυτού. Προκύπτει πως στον Απόλλωνα θεωρούν πως δεν έχουν λόγο να περιμένουν αν θα έρθει το κοινό αλλά θέλουν αλλαγές στο όλο πλαίσιο το νομοθετικό. Λογικά αυτό θα μας απασχολήσει μετά την επιστροφή από τη Γερμανία βέβαια. Προς το παρόν, μένουν συγκεντρωμένοι στον Ερμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X