ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Περιμένουν πολλά από τον Καραγιόλ

Μεγάλες προσδοκίες έχουν οι «κυανόλευκοι» από τον Αφρικανό επιθετικό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας πέτυχε τον πρώτο στόχο που είχε για την φετινή περίοδο, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και πλέον επικεντρώνεται στον μεγάλο πόθο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Περιμένουν πως και πως να μπει στην ομάδα για να δείξει τα στοιχεία που τον συνοδεύουν.

Ένας δύσκολος στόχος, τον οποίο κυνηγά τα τελευταία χρόνια, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον εκπληρώσει. Φέτος, θα κάνει ακόμη την προσπάθεια του, ελπίζοντας ότι βρει τον τρόπο να φτάσει στην κορυφή.

Στην ομάδα έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με πέρσι και έχουμε εικόνα από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Το ερώτημα που θα υπάρχει είναι εάν η φετινή ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή. Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί αυτή την στιγμή, αλλά στο τέλος.

Βασική προϋπόθεση για να φτάσει ο Απόλλωνας στα περσινά επίπεδα είναι να προσφέρουν οι φετινές μεταγραφές, καθώς στην Ευρώπη η συνεισφορά τους δεν ήταν μεγάλη. Η ομάδα χρειάζεται τις βοήθειες από τους Σουμάχ, Περέιρα και κυρίως του Καραγιόλ.

Θέλει ένα ακραίο επιθετικό ο οποίος να μπορεί να δημιουργήσει, καθώς τόσο ο Σαρδινέρο, όσο και ο Σκέμπρι που έπαιξαν σε αρκετά παιχνίδια στην Ευρώπη δεν μπορούν να δημιουργήσουν. Ο Καραγιόλ είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία και με την ταχύτητα του να δώσει κάτι διαφορετικό.

Στον Απόλλωνα πιστεύουν πάρα πολύ στον Αφρικανό και περιμένουν πως και πως να μπει στην ομάδα για να δείξει τα στοιχεία που τον συνοδεύουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X