ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: «Μας κάνει περήφανους αυτή η συμφωνία»

«Ήταν επαγγελματική η συνεργασία μας και για αυτό και θέλαμε να συνεχίσουμε»

Ο Απόλλωνας πραγματοποίησε το πρωινό της Τρίτης δημοσιογραφική διάσκεψη με αφορμή την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία DIMCO, ως ένα από τους επίσημους χορηγούς της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περιόδο 2018-2019.

Το λογότυπο της DIMCO θα βρίσκεται στο παντελονάκι για 2η συνεχόμενη χρονιά

Ο κ. Γιώργος Λακκοτρύπης εκ μέρος του Απόλλωνα ανέφερε ότι το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι για 2η συνεχόμενη χρονιά και αυτό τους κάνει περήφανους γιατί: «Η DIMCO αναγνωρίζει το πρόσωπο του Απόλλων στο γήπεδο και όχι μόνο. Εύχομαι ότι καλύτερο με πολλές επιτυχίες»

Τον λόγο πήρε ο κ. Δημητρίου της DIMCO ο οποίος είπε: « Πέρσι κύλισε ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ των 2 πλευρών. Ήταν επαγγελματική η συνεργασία μας και για αυτό και θέλαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Ευχαριστούμε που μας δέχτηκε η διοίκηση να μας βάλει στο παντελονάκι σαν χορηγό. Θέλουμε να ευχηθούμε μια καλή χρονιά στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια»

Τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τάσος Κίσσας ο οποίος ανέφερε: «Να ευχαριστήσουμε την εταιρεία για την συνέχιση της συνεργασίας της. Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί με πολλές επιτυχίες»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X