ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Παιχνίδια που σε μεγαλώνουν

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι στο παρελθόν. Πλέον υπάρχει η Έβερτον στο πρόγραμμα και αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης στο «Γκούντισον Παρκ». Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αύριο το βράδυ (21:15 ώρα πτήσης) για το Λίβερπουλ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή επέλεξε να πάρει μαζί του όλη την ομάδα, καθώς στην αποστολή βρίσκονται 29 ποδοσφαιριστές. Το αεροπλάνο που ναύλωσε ο Απόλλωνας δεν γέμισε, άρα δεν υπάρχει κόστος για την μετάβαση όλης της ομάδας, παρά μόνο το ξενοδοχείο.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια φτιάχνεις νοοτροπία και ανεβαίνεις επίπεδο. Άρα, παίζει μεγάλη σημασία η παρουσία που θα έχεις μέσα στο γήπεδο. Η εικόνα που θα βγάλεις…

Άρα, είναι καλύτερα να είναι μαζί όλη η ομάδα, διότι φτιάχνεται και το κλίμα. Αγωνιστικά, δεν χρειάζεται να πούμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι. Είναι αυτονόητο αυτό. Απλά, ο Απόλλωνας καλείται να παλέψει με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο.

Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, που μπορεί να φέρει πολλά θετικά για την ομάδα. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια φτιάχνεις νοοτροπία και ανεβαίνεις επίπεδο. Άρα, παίζει μεγάλη σημασία η παρουσία που θα έχεις μέσα στο γήπεδο. Η εικόνα που θα βγάλεις…

Ρεαλιστικά, ο Απόλλωνας δεν έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως θα πρέπει μέσα από αυτά τα παιχνίδια να κερδίσει όσο περισσότερα πράγματα μπορεί.

Συνεπώς, με αυτό το σκεπτικό θα πετάξει για το Λίβερπουλ αύριο. Και με αυτό το σκεπτικό θα ταξιδεύσει για την Ιταλία και την Γαλλία.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

CARABAO ENERGY DRINK

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση