ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Παίκτες από 12 χώρες

Πολυεθνικό είναι και το φετινό ρόστερ των «κυανόλευκων» της Λεμεσού

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας επιλέγει ποδοσφαιριστές από διάφορες χώρες και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση για τους «κυανόλευκους» που έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς λεγεωνάριους στο ρόστερ τους.

Μετά από αρκετά χρόνια δεν υπάρχει Βραζιλιανός στην ομάδα

Κοιτάζοντας στο δυναμικό του Απόλλωνα, βρήκαμε ποδοσφαιριστές από 12 διαφορετικές χώρες, πέραν από την Κύπρο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από πολλά χρόνια δεν υπάρχει Βραζιλιάνος στο ρόστερ της ομάδας.

Θα πρέπει να πάμε χρόνια πίσω και από την σεζόν 2010-11 να μην έχει στο ρόστερ του Απόλλωνα παίκτη από την χώρα του καφέ. Μάλιστα, πέρσι στην ομάδα υπήρχαν τέσσερις Βραζιλιάνοι (Ντα Σίλβα, Άλεφ, Άλαν, Ζάντερ), οι οποίοι έχουν φύγει από τον Απόλλωνα για διάφορους λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, στο φετινό ρόστερ υπάρχουν δύο Πορτογάλοι (Βάλε, Πέδρο), δύο Ισπανοί (Γιούστε, Σαρδινέρο), δύο Γάλλοι (Ρομπέρζ, Φαουπάλα) και τρεις Αργεντινοί (Περέιρα, Σακέτι, Ζελάγια).

Επίσης, υπάρχουν παίκτες που κατάγονται από την Αφρική και συγκεκριμένα από την Μπουρκίνα Φάσο (Ντιλάν), Μαυρίκιο (Μπρου), Γουινέα (Σουμά) και Γκάμπια (Καραγιόλ). Ενώ, υπάρχουν και παίκτες από την Σερβία (Μάρκοβιτς), την Κροατία (Μαγκλίτσα), την Ελλάδα (Παπουλής) και την Μάλτα (Σκέμπτι).

Συνεπώς και το φετινό ρόστερ είναι πολυεθνικό, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, καθώς η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X