ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Ολεξάντρ Ρίμπκα για το τέρμα

Σε επαφές με τον Ουκρανό τερματοφύλακα βρίσκεται η ομάδα της Λεμεσού

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Από τις αρχές του καλοκαιριού είχαμε αναφέρει ότι ο Απόλλωνας ήθελε να φέρει ακόμη ένα τερματοφύλακα ο οποίος θα μπορεί να συναγωνιστεί τον Μπρούνο Βάλε και να βάλει πίεση στον Πορτογάλο.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τον Ουκρανό τερματοφύλακα, Ολεξάντρ Ρίμπκα, που ήταν στην τουρκική Καρντεμίρ Καραμπουκσπόρ τα τελευταία δύο χρόνια και την φετινή σεζόν είχε 19 συμμετοχές.

Ο Ρίπκα θα έρθει για να δημιουργήσει ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια

Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι κάποια εμπόδια που υπήρχαν έχουν ξεπεραστεί, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσει η μετεγγραφή.

Πρόκειται για ένα έμπειρο τερματοφύλακα, με παρουσία στις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, Σαχτάρ Ντόνεσκ και Δυναμό Κιέβου, ενώ έχει και τρεις συμμετοχές στην Εθνική Ουκρανίας (έχει παίξει και σε όλες τις μικρές εθνικές).

 Να σημειώσουμε ότι ο Απόλλωνας αυτή την στιγμή έχει 12 ξένους-κοινοτικούς παίκτες στο ρόστερ του. Αν θεωρήσουμε δεδομένες τις προσθήκες του Περέιρα και του Σουμά, τότε πάμε στους 14. Αν αποκτηθεί ο Ρίπκα, τότε θα πάμε στους 15 ξένους-κοινοτικούς και θα συμπληρωθεί ο κατάλογος Α. 

Συνεπώς, σε ένα τέτοιο σενάριο ή θα αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ ή ο Απόλλωνας θα ενισχυθεί με παίκτη στα άκρα της επίθεσης που θα είναι κάτω των 22 χρόνων για να γραφτεί στον κατάλογο Β. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεζέρβες

Ρεζέρβες

Η άποψη του Σοφρώνη Αυγουστή για το επίπεδο της δεύτερης ομάδας του Απόλλωνα
24sports team
 |  HOT SPOT
X