ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ο Κόλερ για τους τραυματίες

Προέκυψαν κι άλλα προβλήματα

Διάσκεψη τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Βασιλείας Μαρσέλ Κόλερ σχετικά με τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Ζυρίχη και οι ερωτήσεις περιστράφηκαν στο κεφάλαιο των τραυματιών καθώς είναι πολλοί μαζεμένοι.

Ο κ. Κόλερ ανέφερε:

«Ο Ομλίν θα κάνει εξετάσεις σήμερα και θα ξέρουμε αύριο τι έχει. Οι Μπαλαντά και Μπουά είναι αμφίβολοι για την Κυριακή, Οι Σούτσι και Στόκερ είναι σίγουρα εκτός. Δεν μπορώ να σας πω πόσο θα λείψει ο Στόκερ γιατί πρέπει να δούμε πως θα τα πάει. Ο Σαμπράνο είναι ρίσκο να παίξει από την αρχή. Θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε σε καλή κατάσταση μέχρι τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Ο Τσάκα (σημ. συν: μπήκε χθες αλλαγή μετά από μακρά απουσία) θα μπορούσε να παίξει από την αρχή αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Πονάει το να έχεις τραυματισμούς. Είχα κι εγώ τραυματισμούς στην καριέρα μου και είναι κάτι που σε δοκιμάζει πνευματικά. Για αυτό πρέπει να είμαστε δίπλα στους παίκτες.».

Σε ερώτηση για τον Ντιέ και τις φωνές που έβαζε στους συμπαίκτες του είπε: «Ο Ντιέ είναι μια χαρά με τους συμπαίκτες του, είναι ήρεμος και ήσυχος στο γήπεδο αλλά αν χρειαστεί θα φωνάξει. Η επικοινωνία μέσα στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική. Μέσα στο γήπεδο υπάρχει θόρυβος, κάποιες φορές πρέπει να φωνάξεις για να σε ακούσουν και αυτό δεν είναι δουλειά κάποιου άλλου».

Για την επιλογή του στο τέρμα με Ζυρίχη είπε: «Θα παραμείνει ο Χάνσεν».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Ήρθε κανονικά ο Καρ

Απόλλων: Ήρθε κανονικά ο Καρ

Στο νησί μας βρίσκεται ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος εάν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X