ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Μεγάλος χορηγός του Απόλλωνα 2018-2019... η Stoiximan

Αλλάζουν χορηγό στην φανέλα οι κυανόλευκοι

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με την εταιρεία Stoiximan, η οποία από φέτος θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη της νέας χορηγικής μας συνεργασίας με την εταιρεία Stoiximan, ως τον μεγάλο χορηγό της ομάδας μας, το λογότυπο της οποίας θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των επίσημων εμφανίσεων μέχρι το Μάιο του 2019.

Η επίσημη παρουσίαση της μεταξύ μας συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη την οποία θα παραθέσει η ποδοσφαιρική εταιρεία του Απόλλωνα το πρωί της Τετάρτης (05/09, 10:30) στην αίθουσα συνεντεύξεων του προπονητικού μας κέντρου στο Κολόσσι.

Λίγα λόγια για την Stoiximan:

Η Stoiximan δραστηριοποιείται νόμιμα στην Κύπρο εδώ και τρία χρόνια. Στο διάστημα αυτό κατάφερε να πρωταγωνιστήσει, όχι μόνο χάρις στις επιλογές ψυχαγωγίας που προσφέρει αλλά και για την ενεργό δραστηριοποίηση της στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου.

Στην Stoiximan επικρατεί η σκέψη ότι η εξέλιξη της εταιρικής δραστηριότητας είναι αλληλένδετη με την κοινωνία και κάθε ξεχωριστή της ανάγκη και υλοποιεί ένα Πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης, συμβάλλοντας σταθερά και με συνέπεια στο σύνολο της κοινωνίας, εντός της οποίας ενεργεί και συμμετέχει.

Εκφράζουμε τη χαρά και την ικανοποίηση μας για την έναρξη της συνεργασίας αυτής και ευχόμαστε να φέρει μόνο επιτυχίες και για τις δυο πλευρές.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X