ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Με αλλαγές, αλλά για το αποτέλεσμα!

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μέρα κυπέλλου η σημερινή για τον Απόλλωνα, αλλά ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Η κατάκτηση του τροπαίου, όπως έκανε αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, όταν είσαι η ομάδα που έχει κατακτήσει τα δύο σερί κύπελλα, τότε θέλεις να δώσει συνέχεια.

Αυτό θα επιδιώξει και φέτος ο Απόλλωνας και κόντρα στην Ανόρθωση θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Στόχος είναι το αποτέλεσμα εκείνο που θα αφήνει ανοικτή την πρόκριση στον επαναληπτικό του Τσιρείου.

Σήμερα ο Σωφρόνης Αυγουστή πιθανότατα να κάνει κάποιες αλλαγές, με σκεφτικό την φρεσκάδα, χωρίς βέβαια να επηρεαστεί αγωνιστικά η ομάδα. Θα δούμε παίκτες, οι οποίοι σε άλλους αγώνες ήταν στο αρχικό σχήμα.

Δηλαδή, όπως λέγαμε και χθες, ενδεχομένως να δούμε στην θέση του Μάγκλιτσα, τον Ζελάγια. Τον Μάρκοβιτς, αντί τον Ντα Σίλβα. Ή να ξεκουράσει ένα εκ των Παπουλή, Γιάκολις και να παίξει ο Σκέμπρι. Επίσης, να δούμε τον Βασιλείου αντί του Ζάντερ.

Συνεπώς, με αυτά τα δεδομένα ο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Πέδρο δεξιά, Βασιλείου ή Ζάντερ αριστερά. Ρομπέρ και Γιούστε. Στον άξονα θα δούμε ξανά τους Σακέτι και Άλεφ. Θα μπορούσε να παίξει ο Άλαν, αλλά είχε ένα πρόβλημα που τον κράτησε εκτός από τον τελευταίο αγώνα.

Σήμερα θα είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα τον δούμε στην ενδεκάδα. Στα άκρα θα δούμε πιθανότατα τον Σκέμπρι και ένα εκ των Παπουλή, Γιάκολις. Ο Μάρκοβιτς θα είναι σε επιτελικό ρόλο και ο Ζελάγια στην κορυφή.

Εκτός από τον σημερινό αγώνα θα είναι ο Αντριάν Σαρδινέρο, αλλά και ο Μάριος Στυλιανού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X